La UE Valls esvaeix a Figueres les poques opcions de salvar la categoria (1-0)

Cesc Martínez ha tingut l'empat a les seves botes però no ha aconseguit transformar un penal al minut 50

Imatge del partit disputat aquesta tarda a Vilatenim entre la UE Figueres i la UE Valls Imatge del partit disputat aquesta tarda a Vilatenim entre la UE Figueres i la UE Valls UE FIGUERES
Diumenge, 16 Mai 2021 20:08

La UE Valls ha sortit sense premi de Vilatenim i ha caigut derrotat per 1 a 0. Als de Joan Pallarès els ha mancat definició en les jugades ofensives i no han pogut remuntar el gol de la UE Figueres. La derrota d'avui deixa als vallencs pràcticament sense opcions de permanència a Tercera.

Després d'una primera mitja hora de partit força equilibrada, la UE Figueres ha obert el marcador gràcies a un servei de córner des de la banda dreta, que ha rematat molt bé de cap el golejador de l'equip empordanès, Ivan Vidal (1-0).

Al segon temps, la UE Valls ha sortit més endollat i disposat a buscar la porteria d'Andrés. L'oportunitat més clara del partit ha arribat al minut 50, quan l'àrbitre ha xiulat un penal favorable al conjunt vallenc. Cesc Martínez ha fet un llençament ajustat al pal dret de la porteria figuerenca, però el porter Andrés l'ha rebutjat amb una mà miraculosa.

Els vallencs han continuat competint però els ha faltat encert en els metres finals. L'ocasió més perillosa l'ha tingut Albert Plana, en temps de descompte, que tampoc ha pogut marcar quan s'ha quedat sol davant del porter.

Aquesta derrota complica moltíssim les opcions de salvació de la UE Valls. Els vallencs se situen en la setena posició del grup, amb 23 punts, a vuit de la permanència.

La UE Valls s'enfrontarà a la UE Sants el proper diumenge 23 de maig, a les 16:30h, a l'Estadi del Vilar.