Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segueix en directe el partit UE Figueres-UE Valls

La UE Valls afronta aquest diumenge, a les 18h, una altra final en la lluita per la permanència

Imatge del partit de la primera volta entre la UE Valls i la UE Figueres Imatge del partit de la primera volta entre la UE Valls i la UE Figueres UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 16 Mai 2021 12:03

El triomf contra l’Horta diumenge passat al Vilar ha donat oxigen a la Unió Esportiva Valls per seguir amb opcions de lluitar per mantenir-se en la Tercera Divisió. Aquest diumenge 16 de maig, a les 18:00h, a Vilatenim, els homes de Joan Pallarès s’enfronten contra la UE Figueres, un dels rivals directes per eludir el descens i que a la primera volta de la fase de permanència es va imposar al Vilar per un contundent 0 a 3.

No obstant, els vallencs pensen que poden superar aquesta final i, depenent dels resultats, acabar la jornada a quatre o tres punts de la salvació.

Per aquest partit, l'entrenador Joan Pallarès no podrà comptar amb Sergi Gómez per sanció. Tampoc hi seran “Chiri” i Jordi Estivill per lesió.

Podreu seguir el partit en directe, a partir de les 17:50h, gràcies a la retransmissió de Ràdio Ciutat de Valls, amb la locució de David Prats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: