Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra acull aquest diumenge la V edició de les Jornades Atlètiques

Hi prendran part 140 atletes de diverses categories

Imatge d'arxiu de les Jornades Atlètiques de Torredembarra Imatge d'arxiu de les Jornades Atlètiques de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 15 Mai 2021 20:41

El Club Atletisme Torredembarra organitza aquest diumenge 16 de maig unes jornades atlètiques de promoció a les pistes de Torredembarra, destinades tant a l’àmbit de la Federació Catalana d’Atletisme com dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Hi prendran part 140 atletes de les categories prebenjamí-sub-8 (2014-15), benjamí-sub-10 (2012-13), aleví-sub-12 (2010-11), infantil-sub14 (2009, només JEEC), que tinguin degudament tramitada la seva llicència federativa (2021) o escolar (curs 20/21).

Les proves s’iniciaran a les 10.15 h del matí i està previst salt de llargada, llançament de pilota, curses de 60, 300 i 1.000 m llisos, a més de circuits combinats de cursa i salt de llargada.

Les jornades compten amb el vistiplau de la Federació Catalana d’Atletisme i amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i del Nàstic de Tarragona i el suport del Consell Esportiu del Tarragonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: