El CP Calafell s'emporta el derbi del Baix Penedès (5-3)

Els verds remunten un 2-3 favorable al Vendrell i s'allunyen de la zona de descens de l'OK Lliga

Imatge del derbi disputat aquest vespre al Joan Ortoll entre CP Calafell i CE Vendrell Imatge del derbi disputat aquest vespre al Joan Ortoll entre CP Calafell i CE Vendrell INFOCAMP
Diumenge, 09 Mai 2021 20:48

El derbi CP Calafell-CE Vendrell disputat aquest vespre al Pavelló Joan Ortoll de Calafell ha tingut tots els alicients d'un partit d'aquestes característiques, sobretot, en les alternances en el marcador. El Vendrell s'ha posat amb un 2-3 favorable però el Calafell ha sapigut remuntar (5-3). La victòria allunya els verds de la zona calenta de l'OK Lliga i deixa al Vendrell a un sol punt de les places de descens.

Després d'uns primers minuts de tanteig i d'arribades a les dues àrees, Eloi Mitjans ha inaugurat el marcador al minut 10 amb un xut creuat que avançava al Calafell (1-0).

La reacció del CE Vendrell ha arribat en forma de doblet, amb dos gols al minut 13. Xavi Crespo ha fet l'empat (1-1) i Jan Escala ha transformat el segon gol amb un llançament creuat (1-2), que avançava als vendrellencs.

Eloi Mitjans tornava a aparèixer, al minut 17, per sorprendre al porter visitant amb un xut per l'escaire que tornava la igualtat a l'electrònic (2-2).

Però el Vendrell ha aconseguit arribar al descans amb avantatge gràcies a un gol de Manu Necchi, després de culminar un bon contraatac (2-3).

Ja, a la segona part, s'han produït dues jugades a pilota aturada que haurien pogut canviar el signe del partit. Al minut 27, Pablo del Río ha disposat d'una falta directa per al Vendrell, que ha aturat Edo i, al 28', Mitjans tampoc ha pogut transformar un penal pel Calafell.

Al minut 36, el CE Vendrell comet la desena falta d'equip. Però Martí Gabarró tampoc ha pogut marcar la directa per als verds.

Les faltes directes no eren determinants en aquest derbi. Al minut 41, l'àrbitre treu la targeta blava al jugador del Calafell, Sergi Torné, per protestar una decisió, però Pablo del Río tampoc ha anotat la directa pel Vendrell.

El Joan Ortoll s'animava a mesura que s'arribava al tram final del partit. Al minut 43, Gavarró travessa tota la pista i en el moment de plantar-se davant del porter és objecte de penal. Aquesta vegada Mitjans no ha fallat la pena màxima i ha empatat pels locals (3-3).

I al minut 46, Arnau Xaus ha sorprès tothom amb un xut ben dirigit des del centre de la pista i ha batut Álvaro Sheda per l'escaire (4-3).

Al 48', Jan Escala fa caure Mitjans dins de l'àrea del Vendrell. Martí Gabarró executa el penal però atura Sheda. I al 49', Sergi Torné veu la blava, però Pablo del Río no ha pogut transformar la directa pel Vendrell. Els vendrellencs han jugat uns segons sense porter i Xavi Crespo ha aturat una pilota ajudant-se del patí. L'acció ha provocat un nou penal, que ha anotat Eloi Mitjans per fer pujar el definitiu 5-3.