Al CB Salou se li escapa el passi a la fase final a LEB Plata en l'últim instant (73-70)

El Brisasol Salou ha dominat el partit durant 38 minuts però el CB Mollet ha aconseguit la remuntada final

Imatge del partit disputat aquesta tarda a Mollet del Vallès entre el CB Mollet i el Brisasol Salou Imatge del partit disputat aquesta tarda a Mollet del Vallès entre el CB Mollet i el Brisasol Salou FRAME CB MOLLET
Diumenge, 09 Mai 2021 20:05

El CB Salou ha estat a punt de fer història avui a la pista del CB Mollet en l'eliminatòria per accedir a la fase final d'ascens a la LEB Plata. Els de Jesús Muñiz han dominat en el marcador durant pràcticament tot el partit, però els locals han aconseguit posar-se pel davant en els darrers minuts (73-70).

El Brisasol Salou ha fet un primer quart brillant, que ha acabat amb un avantatge espectaclar (18-30). Poc a poc, el CB Mollet ha anat entrant en el partit i ha retallat la distància abans d'anar als vestidors (35-41).

El tercer parcial ha estat força igualat, amb alternances a les dues àrees. El CB Mollet, anava de menys a més, i seguien intimidant la mínima avantatge del CB Salou, que al final del tercer quart era de 52-55.

Ja a l'últim quart, a poc més d'un minut per acabar el matx, el CB Mollet s'ha posat per primera vegada per davant en el marcador (72-70).

Final amb polèmica

La darrera acció del partit ha estat plena de polèmica. El CB Salou tenia la darrera posició. En els últims instants, Albert Vergés ha provat un triple que hagués donat la victòria als salouencs, però ha errat. El jugador del Mollet Albert Serra ha agafat el rebot a un segon per acabar el partit i el jugador del CB Salou, Catani, li ha etzibat un cop antiesportiu que ha provocat la reacció dels locals i dels seus propis companys. Finalment, els ànims s'han calmat i el partit ha finalitzat amb l'últim tir lliure del Mollet (73-70).

El CB Salou s'acomiada d'aquesta bona temporada a la Lliga EBA, a les portes de disputar la fase d'ascens a la LEB Plata.