El CF Pobla de Mafumet fa un pas de gegant en la lluita per la permanència

El filial grana s'ha desfet aquest migdia del Peralada (2-1) i lidera la lligueta per la permanència a Tercera Divisió

Imatge del partit disputat aquest migdia entre el CF Pobla de Mafumet i CP Peralada al Municipal de La Pobla Imatge del partit disputat aquest migdia entre el CF Pobla de Mafumet i CP Peralada al Municipal de La Pobla CF PERALADA
Diumenge, 09 Mai 2021 16:41

El CF Pobla de Mafumet ha guanyat aquest migdia davant el Peralada per 2 a 1.

El partit ha començat amb un total domini dels pobletans, que han aconseguit marcar el primer gol ben aviat. Al minut 7, Óscar Sanz rematava de cap i avançava el CF Pobla de Mafumet en el marcador (1-0).

Oribe i Karim han intentat crear ocasions, pressionant amb força la sortida de pilota del rival.  Tot i això, i sense esperar-ho, el Peralada aconseguia el gol de l'empat, just abans del descans (1-1).

La segona meitat ha estat força igualada per ambdós equips, que buscaven el gol de la victòria. Oribe ho intentava diverses vegades sense encert.
Al minut 81, el CF Pobla de Mafumet veia com li anul·laven un gol per fora de joc a Carlos Martínez.

I ja en el temps afegit, Avilés aconseguia el gol de la victòria amb una rematada que acabava dintre la porteria després de tocar en un defensa del Peralada (2-1).

El CF Pobla de Mafumet lidera el grup per la permanència a Tercera Divisió,  amb 36 punts, i deixa les places de descens a vuit punts. El proper cap de setmana, La Pobla visitarà al Banyoles.