Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segueix en directe el partit UE Valls - UA Horta

Els vallencs buscaran la victòria, aquest diumenge a les 16:30h, al Vilar, l'únic resultat vàlid per creure en la salvació

Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat per la UE Valls Imatge d'arxiu d'un partit anterior disputat per la UE Valls UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Mai 2021 13:12

Aquest diumenge 9 de maig, a les 16:30h, a l’estadi del Vilar, la Unió Esportiva Valls rep la Unió Atlètica Horta en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase de permanència a 3a Divisió.

Després d’empatar en la passada jornada al camp del Banyoles, els homes de Joan Pallarès es troben a vuit punts de la salvació. Quan només resten sis jornades per disputar, els blancs- i- vermells ja no poden fallar si volen conservar les opcions de seguir en aquesta categoria.

Partit amb presència de públic i aforament limitat

Seguint la normativa i els aforaments dictats pel Procicat, l’estadi del Vilar podrà comptar amb la presència de públic. La directiva de la UE Valls donarà prioritat al soci, el qual el dia del partit per poder accedir al recinte haurà d’ensenyar l’abonament de temporada juntament amb el DNI.

El club també posarà a la venda 65 entrades per al públic general. El preu serà de 5 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix diumenge de partit, a partir de les 15:30h, a la taquilla del Vilar.

De cara a l’adquisició d’entrades i per veure el partit, hi haurà l’obligació de portar mascareta, rentar-se les mans amb gel hidroalchòlic i respectar les distàncies de seguretat. Tots els espectadors que assisteixin al Vilar, siguin socis o no, se’ls prendrà la temperatura i s’anotaran els seus noms i cognoms; DNI i número de telèfon.

El matx entre la UE Valls i l’Horta es podrà seguir en directe a

.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: