El CB Valls s'acomiada de la fase d'ascens a la LEB Plata

El Mataró ha anul·lat als vallencs al Joana Ballart, que els ha faltat encert de cara a cistella (66-78)

Imatge del partit de quarts de final disputat al Joana Ballart entre CB Valls i UE Mataró Imatge del partit de quarts de final disputat al Joana Ballart entre CB Valls i UE Mataró FRAME EN JOC
Dissabte, 08 Mai 2021 19:59

No ha estat possible. El CB Valls ha caigut eliminat per la UE Mataró en el partit de quarts de classificació per a la fase final d'ascens a la LEB Plata que s'ha disputat al Pavelló Joana Ballart. Els vallencs s'han vist superats per un Mataró molt més encertat i acomiaden la temporada sense haver pogut jugar la fase d'ascens.

El partit ha començat bé pel CB Valls, que s'ha trobat un Mataró fred a pista i això ho han aprofitat els d'Oriol Pozo per agafar avantatge (66-78). Però al segon parcial la UE Mataró ha despertat i capgirat el marcador com un mitjó gràcies a la capacitat anotadora dels seus jugadors (30-35).

A la segona part, lluny de millorar, el CB Valls no ha tingut l'encert d'altres vegades i ha vist com se li escapava el partit al tercer parcial, que s'ha tancat amb una avantatge visitant difícil d'igualar (40-58).

En el darrer quart, el CB Valls ha estat més intens i ha aconseguit situar-se a vuit punts dels mataronins. Però la reacció ha estat neutralitzada al final del partit pels del Maresme, que s'ha emportat l'eliminatòria per a la fase final (66-78).

El CB Valls ha acomiadat una bona temporada -avui sí, davant de la seva afició-, que ha estat protagonitzada per la regularitat durant la fase regular i que s'ha vist estroncada per un partit incomplert com el d'avui.