Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segueix en directe el partit CB Valls - UE Mataró

Els vallencs es juguen aquest dissabte, a les 18:10h, al Joana Ballart, el passi a la fase final d'ascens a la LEB Plata

Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CB Valls i la UE Mataró Imatge d'arxiu d'un partit disputat entre el CB Valls i la UE Mataró ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Mai 2021 11:42

El Pavelló Joana Ballart ha exhaurit totes les entrades que hi havia disponibles per assistir al partit que el CB Valls disputarà davant la UE Mataró, aquest dissabte 8 de maig, a les 18:10h. Els vallencs es juguen a partit únic el passi a la fase final d'ascens a la LEB Plata, que disputaran setze equips.

Si els vallencs s'imposen al Mataró i el CB Salou també ho fa a Mollet, ambdós equips es podrien emparellar en fase final a la seu salouenca. Però si el Salou perd, el Valls jugaria la fase final a València.

A partir de les 18:00h, podreu seguir en directe el partit gràcies a la retransmissió de Ràdio Ciutat de Valls, amb la locució de David Prats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: