Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

CB Valls i CB Salou ja esperen els seus rivals a l'eliminatòria d'accés a la Fase final de Lliga EBA

Els vallencs rebran dissabte, a les 18:10h, el Mataró al Joana Ballart i els salouencs jugaran diumenge, a les 18:05h, a la pista del Mollet

Imatge d'un derbi CB Valls - CB Salou disputat l'any passat Imatge d'un derbi CB Valls - CB Salou disputat l'any passat ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 06 Mai 2021 06:48

El Club Bàsquet Valls i el Club Bàsquet Salou disputaran aquest cap de setmana l'eliminatòria d'accés a la Fase Final de Lliga EBA, d'on sortiran el equips que jugaran l'any vinent a LEB Plata. Els vallencs rebran el dissabte 8 de maig, a les 18:10 hores, la UE Mataró, mentre que el Brisasol Salou es desplaça el diumenge, a les 18:05h, a la pista del CB Mollet.

Si els vallencs s'imposen al Mataró i el CB Salou també ho fa a Mollet, ambdós equips es podrien emparellar en fase final a la seu salouenca. Però si el Salou perd, el Valls jugarà la fase final a València.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: