Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga es dirà 'David Rovira i Minguella'

El Ple Municipal acorda canviar el nom del pavelló i dedicar-lo a qui va ser alcalde de l’Espluga de Francolí entre l’any 2003 i el 2019

El Pavelló Municipal d’Esports es diu David Rovira i Minguella El Pavelló Municipal d’Esports es diu David Rovira i Minguella AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Mai 2021 12:54

El Ple Municipal de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí celebrat, el dijous 29 d’abril, va aprovar per unanimitat de les 11 regidores i regidors canviar el nom del pavelló municipal d’esports per 'Pavelló Municipal d’Esports David Rovira i Minguella'.

David Rovira i Minguella va ser alcalde de l’Espluga de Francolí entre l’any 2003 i el 2019 i va traspassar el passat 12 de maig del 2020. La proposta del canvi de nom, impulsada pels tres grups municipals, la va donar a conèixer l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M Vidal Minguella, durant l’acte públic de comiat que es va celebrar al juliol de 2020 al Jardí dels Francolins.

Aquesta mateixa setmana els representants dels grups municipals van avaluar a la Comissió d’Honors i Distincions les cartes de suport que es van rebre per part d’ex-alcaldes, associacions locals i altres entitats o representants. La Comissió va emetre l’informe pel canvi de nom del nou pavelló per "Pavelló Municipal d'Esports David Rovira i Minguella", traslladant al Ple Municipal del 29 d’abril la seva aprovació.

Per tal d’oficialitzar aquest canvi es celebrarà un acte institucional, el proper diumenge 16 de maig, a les 12h, al pavelló municipal d’esports David Rovira i Minguella. L’acte s’emetrà en directe per l’Espluga FM Ràdio a través del 107.4 de la FM, a EFMR.cat i al canal de la TDT.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: