Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic guanya l'Alcoià i s'apropa al play-off d’ascens a Segona A (1-0)

El Gimnàstic en té prou amb un empat en l'última jornada al camp de l'Eivissa, independentment del que facin els seus rivals

Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Gerard Oliva davant l'Alcoià, aquest vespre al Nou Estadi Els jugadors del Nàstic celebren el gol de Gerard Oliva davant l'Alcoià, aquest vespre al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Mai 2021 23:31

El Nou Estadi ha acollit l’últim partit de la temporada 2020-2021. Els 1.000 nastiquers presents s’han fet sentir com 10.000 per tal d’animar a l’equip fins a l’extenuació i així sumar tres punts vitals per continuar a la tercera posició de la taula classificatòria, que dóna accés als play-off d’ascens a LaLiga SmartBank.

El partit ha estat pura intensitat en tots dos conjunts. La lluita en cadascuna de les pilotes dividies i les segones jugades ha estat present durant els 90 minuts. Des de l’inici, els grana han sortit a pel primer gol. Dominant la possessió, lleugerament superior respecte el rival, s’han aproximat paulatinament a la meta de José Juan. Gerard Oliva, en el minut 9, hauria pogut inaugurar el marcador en un remat de primeres que s’ha perdut fregant la creueta. I instants després, Bonilla de primeres s’ha trobat una gran mà del porter visitant. A la tercera, la vençuda. Centrada de Pol Domingo des de banda dreta i, al segon pal, deixada amb el cap de Fran Carbia per Gerard Oliva. El de Riudecanyes no ha fallat des de l’àrea petita i ha marcat l’1-0. Bogeria al Nou Estadi i sobre la gespa, a partir del gol, ordre tàctic fins arribar a la mitja part.

En la represa, Fran Carbia hauria pogut fer el segon en un remat escorat que ha sortit fregant el pal. L’Alcoyano ha anat tancant als grana prop de la seva àrea en l’equador de la segona meitat. Les centrades laterals i les jugades d’estratègia no han comportat perill pel Nàstic, contundent en les disputes i ordenat en les jugades ofensives dels alacantins. Només una única ocasió de gol que ha estat bloquejada per Marc Trilles, providencial en defensa, per refusar el que hauria pogut estar l’empat en el minut 81. La recta final de partit ha estat encara més lluitada però sense aproximacions perilloses en cap de les dues porteries.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà fins a Eivissa. Els grana, amb la victòria o l'empat s’asseguraran la classificació pels play-off d’ascens a LaLiga SmartBank. El duel es jugarà el diumenge 9, a les 12 hores, i es podrà seguir en directe per IB3.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (1): J. Suárez, Bonilla (Ribelles, 74’), J. Rueda, Trilles, Gerard Oliva (Amang, 90+3’), R. Brugué (Pol B, 83’), Pol D (J. Lasso, 83’), Fran Miranda, F. Carbia (Lupu, 74’), Fullana, Joan Oriol.

CD Alcoyano (0): José Juan, Primi, Raúl, Jony Ñíguez, Juanan, M. Raillo (Juli, 54’), Mourat, A. Rubio (Jona, 54’), Jordan, P. Carbonell, Ángel López (Omar Ramos, 54’; Moltó, 86’).

Gols
1-0, Gerard Oliva (31’).

Targetes
Primi i Mourat per part del CD Alcoyano; J. Rueda, Joan Oriol i Lupu pel Nàstic.

Àrbitre
Alonso de Ena Wolf (Col·legi aragonès).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 5 del grup III-C de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona. 1000 espectadors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: