Derrota del CF Pobla de Mafumet al camp de la UE Sants (2-1)

El filial grana segueix líder del grup de la lligueta per la permanència, però ara 5 punts per sobre de les places de descens

Imatge del partit UE Sants-CF Pobla de Mafumet, disputat aquesta tarda, al Camp de l'Energia Imatge del partit UE Sants-CF Pobla de Mafumet, disputat aquesta tarda, al Camp de l'Energia UE SANTS
Diumenge, 02 Mai 2021 23:13

El CF Pobla de Mafumet no ha pogut puntuar aquesta tarda a casa de la UE Sants.

El partit ha començat amb el domini dels pobletans. Al minut 5, Óscar Gómez ho intentava amb una rematada de cap, que sortia per sobre del travesser.

Però al minut 8, el local Guillermo, aprofitava la primera ocasió del Sants i marcava el primer gol. I tan sols dos minuts més tard, Oribe enviava la pilota al pal. Cristian, al minut 40, evitava un gol de Cala, del Sants.

La segona meitat ha començat amb el Sants pressionant en atac. Favio ha tingut dues ocasions que no ha pogut aprofitar. Tot i això, al minut 70, Favio ha pogut rematar una centrada d'Abdu i marcar el segon gol local.

Quan el Sants pràcticament encara celebrava el gol, Oribe ha pogut marcar el 2 a 1 final.

En els darrers minuts de partit, el Sants ha defensat el resultat, sense donar cap opció d'empat als homes de Dani Vidal.

Tot i la derrota, el CF Pobla de Mafumet es manté líder del grup de la 2a fase per la permanència a Tercera Divisió, amb 33 punts, però ara només 5 punts per sobre de les places de descens.

El proper cap de setmana el CF Pobla de Mafumet rebrà la visita del Peralada.