Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Victòria èpica del Vendrell sobre el Liceo que l'allunya del descens (5-4)

Els de Xavi Ferrer se situen a un sol partit de la salvació

Els jugadors del CE Vendrell celebrant la victòria al final del partit Els jugadors del CE Vendrell celebrant la victòria al final del partit FRAME RTV EL VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 30 abril 2021 11:11

El Club d'Esports va vibrar aquest dijous amb la victòria èpica del CE Vendrell davant el Liceo (5-4), que allunya els del Baix Penedès de la zona de descens.

Roberto Di Benedetto va avançar al Liceo amb un gol al minut 8 (0-1), però l'alegria dels gallecs va durar ben poc perquè Jan Escala es va encarregar d'igualar el partit al cap d'uns instants (1-1). Així es va arribar al final de la primera meitat.

La segona part va ser de les nits d'hoquei més emocionants que es recorden al Club d'Esports. Al minut 31, l'àrbitre sanciona amb la targeta blava una acció de Platero. Pablo del Río va aprofitar per anotar la corresponent falta directa i avançar els locals al marcador (2-1). 

Al minut 37 hi va haver de tot. El porter Shehda atura una falta directa llançada pel Dava Torres. I a l'altra àrea, el porter del Liceo, Carles Grau, respòn interceptant la falta directa de Pablo del Río. Però, Di Benedetto -el jugador del conjunt gallec més destacat del partit- va culminar la jugada següent en el gol de l'empat (2-2).

El CE Vendrell no baixava la guàrdia i, al minut 42, Xavi Crespo tornava l'alegria als vendrellencs amb el tercer gol (3-2). I encara al 42', l'àrbitre xiula un penal contra els locals, que transforma d'un cop sec, César Carballeria (3-3). Dos minuts després, Roberto Di Benedetto va firmar el seu hat-trick particular avançant de nou els gallecs (3-4).

I quan només faltaven poc de més de dos minuts per acabar el partit, el CE Vendrell va convertir els últims instants en un final ple d'èpica. Al minut 48, Jan Escala aconsegueix igualar el marcador (4-4). A l'últim minut, el Liceo comet la quinzena falta d'equip i Pablo del Río va fer embogir el públic present al Club d'Esports quan la seva falta directa es va convertir en el gol de la victòria final (5-4).

Gràcies a aquesta victòria, el CE Vendrell s'allunya de la zona de descens de l'OK Lliga i se situa onzè classificat amb 28 punts, a només dos (o un partit) de la salvació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: