Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell venç el Girona per 3 a 2 en un partit amb final d'infart

Amb aquesta victòria, els vendrellencs se situen en zona de promoció de descens

Imatge del partit disputat dissabte al Club d'Esports entre CE Vendrell i Girona HC Imatge del partit disputat dissabte al Club d'Esports entre CE Vendrell i Girona HC CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 25 abril 2021 13:07

Ahir a la tarda, el CE Vendrell va disputar la jornada 27 de l'OK Lliga 20-21 i va guanyar 3 a 2 en un partit amb un final d'infart contra el Girona.

El dos gols de Pablo del Rio, als minuts 23 i 34, i el de Xavi Crespo, al minut 43, no van significar la tranquil·litat per a l'equip dirigit per Xavi Ferrer. El gol de Gerard Pujol, al minut 46, va despertar totes les pors de poder repetir un desenllaç fatal als darrers minuts del partit, cosa que es va agreujar amb el gol de David Gelmà, al minut 48.

Però el Vendrell va lluitar per mantenir el 3 a 2 fins al final del partit, i amb aquest resultat se situa dotzè a l'OK Lliga, amb 25 punts, en zona de promoció de descens.

El proper dijous 29 d'abril, a les 20 h, al Pavelló Municipal del Club d'Esports Vendrell, el CE Vendrell rebrà la visita del Liceo per disputar el partit ajornat, per motius sanitaris, corresponent a la jornada 24. Per a aquest partit es permetrà l'entrada de públic amb un aforament limitat del 50% i s'haurà de fer la reserva d'entrada mitjançant el formulari que es publicarà al web www.hoqueivendrell.com i a les xarxes socials @okcevendrell.

Fitxa tècnica

CE Vendrell (3): Álvaro Shehda (p), Lluís Ferrer, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Xavi Crespo, Pablo del Rio, Roc Llisa, Gerard Miquel i Ot Arbós (p).

Garatge Plana Girona (2): Jaume Llaverola (p), Xavier Gurri, Humberto Mendes, Àlex Grau i Gerard Pujol -cinc inicial-, Alex Joseph, Pau Palacín, David Gelmà i Marçal Coll (p).

Gols: 1-0 (23') Pablo del Rio; 2-0 (34') Pablo del Rio, de falta directa; 3-0 (43') Xavi Crespo; 3-1 (46') Gerard Pujol, de falta directa, i 3-2 (48') David Gelmà.

Àrbitres: Álvaro de la Hera i David Cantos.

Faltes: CE Vendrell 16 - 20 Garatge Plana Girona CH.

Targetes blaves: David Gelmà (34').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: