Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gran resultat del Club Taekwondo My-Ju Cunit en la Copa d'Espanya Cadet i Júnior

Aconsegueix classificar-se com el millor club i quart en la classificació general darrere de les Federacions de Galícia, Andalusia i Navarra

L'equip cadet del Club Taekwondo My-Ju Cunit L'equip cadet del Club Taekwondo My-Ju Cunit CLUB TAEKWONDO MY-JU CUNIT
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 19 abril 2021 09:43

Els passats dies 16 i 17 d'abril s'ha celebrat en el Pavelló Municipal de L'Illa de Benidorm la Copa d'Espanya de Taekwondo en les categories de cadet i júnior, una competició puntuable per al pròxim mundial i europeu d'aquesta disciplina esportiva, i on s'han donat cita els millors competidors de tot l'Estat espanyol. En aquest sentit, el Club Taekwondo My-Ju Cunit ha estat representat en categoria cadet per 4 membres: Judit Córdoba (-41 kg), Eva Blesa (-47 kg), Iker Fallanás (-45 kg) i Marc Ciércoles (-53 kg), i en categoria júnior: Jada Van Wijngaarden (-49 kg), encara que aquesta última competia com seleccionada per la Federació Catalana de Taekwondo.

Categoria Cadet

Els resultats d'aquests competidors han estat extraordinaris i d'un nivell molt alt. Cal destacar l'actuació de Judit Córdoba que en aquesta Copa d'Espanya no ha tingut pràcticament rivals que li fessin ombra, demostrant una gran superioritat física i tècnica, guanyant tots els seus combats amb relativa facilitat i proclamant-se campiona i medalla d'or amb tot mereixement, aconseguint 30 punts classificatoris per al pròxim mundial i europeu. Una altra destacada actuació ha estat la de Marc Ciércoles, que també ha quedat campió en el seu pes i demostrant que la seva evolució esportiva ha anat de menys a més, estant en aquests moments en un estat competitiu immillorable. Marc també obté 30 punts per al mundial i europeu. Eva Blesa no va defraudar i va aconseguir una plata que fa gust d'or, encara que no va poder superar al seu contrincant en la final. Amb aquest resultat, Eva obté 18 punts classificatoris per al mundial i l'europeu. Finalment, Iker Fallanás no va poder superar els quarts de final d'aquesta competició tan exigent, tenint en compte que aquesta era la seva primera participació en un campionat d'aquest nivell.

Categoria Júnior

En categoria Júnior, Jada Van Wijngaarden en el seu primer any en aquesta categoria, ha aconseguit un merescut tercer lloc i medalla de bronze, demostrant el seu gran potencial i enorme resolució davant les grans cites esportives. D'aquesta manera, Jada aconsegueix 10,5 punts classificatoris per al pròxim europeu.

Amb aquests resultats, el Club My-Ju Cunit s'ha classificat com el millor club de la Copa d'Espanya de Taekwondo i quart en la classificació general darrere de les Federacions de Galícia, Andalusia i Navarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: