Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic arrenca un empat de la seva visita al camp de l'Alcoyano (1-1)

Els tarragonins recuperen la segona posició del grup III de la fase d'ascens a Segona A, amb els mateixos punts que Andorra i Barça B

Fran Carbia ha estat l'autor del gol de l'empat del Nàstic al camp de l'Alcoyano Fran Carbia ha estat l'autor del gol de l'empat del Nàstic al camp de l'Alcoyano CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 12 abril 2021 01:03

Primer desplaçament dels grana en la segona fase del campionat. El Nàstic tornava 6 anys després a El Collao d'Alcoi; estadi on els tècnics Toni Seligrat i Joma, així com els jugadors Ribelles i Fran Miranda, havien defensat la samarreta en nombrosos partits.

La intensitat que es preveia inicialment entre tots dos conjunts s’ha posat de manifest des del xiulet inicial. Duel dinàmic on tots dos equips han estat ben situats sobre el terreny de joc, majoritàriament en zona defensiva. La primera arribada ha estat per Roger Brugué, que tornava a jugar dos mesos després. L’atacant de Bàscara ho ha provat amb cama esquerra en el minut 14 i l’esfèric ha marxat alt. Mentre que la primera arribada local ha significat l’1-0 en el minut 16. Jugada de contraatac per banda dreta que ha acabat amb una centrada refusada per Suárez i el local Juanan ha enviat al fons de la xarxa des de l’interior de l’àrea. Els grans equips es refan ràpidament davant les adversitats i així ho ha fet el Nàstic. En la jugada posterior xut desviat de Fran Carbia en assistir-lo R. Brugué. La mateixa acció s’ha repetit dos minuts després i, aquest cop sí, el tarragoní Carbia ha posat la igualada després de deixar enrere al meta José Juan i marcar a plaer. Després de l’empat, la intensitat ha continuat sobre el verd d’El Collao sense sort en els últims metres. Únicament el davanter Jona ho ha intentat en un xut creuat que, providencialment, ha interceptat Trilles enviant a córner. Amb l’empat a gols s’ha arribat al descans.

En la represa, la intensitat no ha decaigut. Els alacantins han estat els primers en provar-ho, primer trobant-se amb Suárez i posteriorment en una rematada alta. Mentre que l’acció més clara dels grana ha arribat en una jugada assajada que ha posat Bonilla per a Trilles i el meta José Juan ha respost amb una gran mà. El mateix Bonilla també ho ha provat des de lluny i novament el veterà porter ha atrapat en dos temps. El tram final de partit ha canviat el signe dels anteriors 80 minuts. Els de Seligrat han perdut la possessió de l’esfèric i els d’Alcoi han tancat als grana prop de la seva àrea. Les accions a pilota aturada han estat esvaïdes amb contundència per sumar un punt en el difícil desplaçament a El Collao, estadi on el Nàstic no venç des de 1992.

L’equip recupera la segona posició de la taula classificatòria del grup III-C -empatat amb Andorra i Barça B- i la propera setmana rebrà a la UD Ibiza al Nou Estadi. El duel davant el campió del grup III-B es jugarà diumenge, a partir de les 12 h, a Tarragona i será transmès per Footters i Esport3.

Fitxa tècnica

CD Alcoyano (1): José Juan, Primi, Solbes, Raúl González, Jony Ñíguez, Juli (Ramos, 57’), Juanan, Jona (Raillo, 66’), Ramón (Antón, 77’), Pablo Carbonell, Ali Diakité (Ángel, 77’).

Club Gimnàstic de Tarragona (1): J. Suárez, Albarrán, Trilles, Fausto Tienza (J. Lasso, 86’), Gerard Oliva (Pedro, 61’), R. Brugué (Lupu, 86’), Quintanilla, Fran Miranda, F. Carbia (Pol B, 81’), Fullana (Bonilla, 61’), Joan Oriol.

Gols
1-0, Juanan. (16'); 1-1, Fran Carbia (19’).

Targetes
Jona i Juanan, per part del CD Alcoyano; Fausto Tienza, Pol B. i Bonilla, pel Nàstic.

Àrbitre
Pablo Morales Moreno (Col·legi andalús).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 2 del grup III-C de la Segona Divisió B disputat a El Collao.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: