La UE Valls rep un correctiu del Figueres en el primer partit de la fase de permanència (0-3)

Els vallencs ara se situen a set punts de la salvació

La UE Valls i la UE Figueres s'han enfrontat aquesta tarda a l'Estadi del Vilar La UE Valls i la UE Figueres s'han enfrontat aquesta tarda a l'Estadi del Vilar UE FIGUERES
Diumenge, 11 abril 2021 18:26

La UE Valls ha tingut un mal inici en la primera jornada de la fase de permanència a Tercera Divisió. En un partit protagonitzat per la pluja caiguda al Vilar, els vallencs han començat bé, però poc a poc la UE Figueres ha imposat el seu domini, que s'ha materialitzat amb tres gols (0-3).

Passada la primera mitja de partit, la UE Figueres ha anat esborrant la UE Valls del terreny de joc. Entre els minuts 30 i 36, el porter Alejo ha intervingut providencialment evitant el gol en tres ocasions clares de joc.

Però el primer gol de la UE Figueres ha arribat fruit d'una desafortunada jugada a l'àrea local. El jugador vallenc Arnau Miró ha cedit incomprensiblemnet la pilota enrera cap al porter Alejo, però aquest es trobava massa avançat en el moment de la cessió i no ha pogut arribar-hi, també per la trajectòria que ha fet la pilota a causa de l'estat el terreny de joc (0-1). Amb l'autogol d'Arnau s'ha arribat al descans.

A la segona part, la UE Figueres ha desplegat tot el seu potenciant atacant i ha enllestit el partit en pocs minuts. Al començament, al minut 48, Ivan Vidal ha aprofitat un u contra u davant del porter Alejo i ha marcat el segon gol visitant (0-2).

Els de Joan Pallarès, cada cop més desconcertats, topaven davant un equip empordanès molt ordenat que ha sapigut llegir el partit a cada moment. El Figueres seguia buscant la porteria vallenca i, al minut 66, novament Ivan Vidal, ha tornat a marcar (0-3).

Tot i els canvis de jugadors, la UE Valls no ha pogut crear el perill necessari per retallar distàncies.

Després d'aquesta derrota, la UE Valls se situa en setena posició del grup de la fase de permanència, amb 17 punts, i a set de la salvació.

El proper dissabte 17 d'abril, a les 19h, els vallencs es desplaçaran al Camp de l'Energia per enfrontar-se a l'Horta.