La Pobla s'estrena a la fase de permanència amb una victòria sobre el Banyoles (2-1)

El filial grana encapçala el grup del play off de la permanència

Imatge del partit disputat aquest migdia al Municipal de la Pobla entre el CF Pobla de Mafumet i el CE Banyoles Imatge del partit disputat aquest migdia al Municipal de la Pobla entre el CF Pobla de Mafumet i el CE Banyoles CE BANYOLES
Diumenge, 11 abril 2021 17:18

El CF Pobla de Mafumet ha aconseguit sumar tres punts en el partit que ha jugat aquest migdia contra el CE Banyoles, després de guanyar per 2 a 1, en el primer partit de la fase de permanència a la Tercera Divisió. Gràcies a la victòria, el filial grana encapçala el grup català amb 29 punts.

El partit ha començat amb un joc força igualat per ambdós equips, que buscaven crear ocasions de gol. Al minut 18, el Banyoles ho ha aconseguit amb un gol d'Èric Pimentel (0-1).

Tot i el gol visitant, els homes de Dani Vidal han lluitat per aconseguir la remuntada fins al final. Al minut 34, Jordi Oribe es feia amb la pilota fora de l'àrea i la xutava per sobre el porter del Banyoles, aprofitant que aquest estava força avançat de la porteria, per marcar el primer gol local (1-1).

La segona meitat, amb un empat en el marcador ha començat també molt igualada. Ambdós equips pressionaven força la sortida de l'equip rival per tal d'aprofitar algun descuit per fer-se amb la pilota i marcar.

Al minut 73, després d'una centrada, Oribe rematava de cap la pilota i aconseguia marcar el 2 a 1 definitiu.

Tan sols quatre minuts més tard, el mateix Oribe hauria pogut marcar el tercer, amb un xut de falta directe.

En acabar el partit, l'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, ha assegurat que els tres punts són merescuts i que avui l'equip ha tingut l'encert que li ha faltat en partits anteriors.

El CF Pobla de Mafumet visitarà a l'Horta el proper cap de setmana.