El Brisasol Salou dependrà d'ell mateix per jugar la fase d'ascens

Els de Jesús Muñiz s'imposen al SESE (85-68) en un partidàs al Pavelló Municipal

Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Brisasol Salou i SESE al Pavelló Municipal de Salou Imatge del partit disputat aquest dissabte entre Brisasol Salou i SESE al Pavelló Municipal de Salou TWITTER SESE
Dissabte, 10 abril 2021 18:57

El CB Salou ha aconseguit una important victòria aquesta tarda davant del SE Santa Eulàlia al Pavelló Municipal (85-68). Una victòria que els mantén en la segona posició del grup C-2 de la Lliga EBA, una de les posicions que dona l'accés als quarts de final de la fase d'ascens a la LEB Plata.

Al primer quart s'ha demostrat la igualtat existent entre CB Salou i SESE, tot i que els locals han finalitzat el parcial amb avantatge (21-15). Al segon parcial, els de Jesús Muñiz han aconseguit desenganxar-se del rival gràcies a una brillant mostra de joc col·lectiu. El Brisasol Salou ha marxat al descans amb un marcador de 41-25.

La dinàmica del partit ha canviat al tercer parcial. El SESE ha demostrat el seu domini amb una sèrie de triples que han reduït l'avantatge local fins als tres punts. Tot i així, el CB Salou ha respost i ha aconseguit mantenir una mínima'avantatge al final del tercer quart (58-51).

I al darrer quart, en un inici trepidant, el Brisasol Salou ha tornat dominar els rebots ofenssius i l'eficàcia dels seus llançaments. Això ha neutralitzat del tot al SESE i acabat firmant la vuitena victòria d'aquesta temporada (85-68).

La fase d'ascens depèn d'ells mateixos

Gràcies a aquesta victòria, el CB Salou dependrà d'ell mateix per conservar aquesta segona plaça (8 victòries i 3 derrotes) que li dona dret a jugar la fase d'ascens. Per fer-ho, haurà de guanyar diumenge vinent a la pista de l'Esparraguera. A més, els de Muñiz encara poden aspirar a liderar el grup, ja que el Martorell només està una victòria per sobre dels salouencs, després de la derrota d'avui a Maó.