El Nàstic inicia la segona fase d'ascens amb un empat èpic davant del Villareal B (2-2)

Al minut 96, el porter grana Suárez ha pujat a rematar l'últim córner i ha aprofitat el rebuig del porter visitant per marcar el gol de l'empat

El gol del meta grana Suárez al minut 96 ha fe embogir el públic que ha assistit avui al Nou Estadi El gol del meta grana Suárez al minut 96 ha fe embogir el públic que ha assistit avui al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Dissabte, 03 abril 2021 22:30

El Nàstic de Tarragona i el filial groguet es veien les cares per primer cop aquesta temporada. Els grana, novament amb públic a les grades, volien iniciar la segona fase del campionat amb victòria per continuar entre els dos primers classificats del nou grup III-C.

Els grana han estat pràctics des del primer minut de joc, anant a pel partit i enfrontant-se de tu a tu amb el talent que atresora el Villarreal B. Les primeres ocasions han estat pels de Seligrat. Bonilla ha empalmat una bona centrada d’Albarrán en el minut 6, que ha marxat alta. I Fausto Tienza ho ha intentat des de fora l’àrea abans del quart d’hora de joc. El premi ha arribat en el minut 23, quan Pedro ha estat el més murri a l’interior de l’àrea petita i ha inaugurat el marcador. L’alegria ha durat poc perquè a la mitja hora de joc, un xut potent d’Arana ha acabat al fons de la xarxa. I en el minut 34 ha estat Gerard Oliva amb el cap, qui ha trobat la resposta del porter Jorgensen. Els últims minuts del primer temps han estat buits d’oportunitats ja que les interrupcions en forma de falta i algunes targetes han trencat la continuïtat en el joc.

En la represa, novament dos conjunts ben plantats sobre el terreny de joc, sobretot el Nàstic, tancant bé els espais en les línies defensives. Tot i això, una jugada per banda ha acabat amb penal per als de Miguel Álvarez. El davanter Millán ha transformat la pena màxima donant avantatge als visitants. Els grana han arriscat i l’entrenador ha realitzat els cinc canvis, donant frescor a les posicions ofensives. Jugadors i afició s’han bolcat a la porteria rival en busca de la igualada. Els últims minuts han estat atac i gol pel Nàstic. Amang ha enviat l’esfèric al travesser a la sortida de córner; i en ocasions posteriors, Joan Oriol, Albarrán, Quintanilla i Joel Lasso han buscat porteria sense sort. Ja superats els cinc minuts d’afegit, en l’últim córner del partit, ha arribat la bogeria al Nou Estadi. Suárez, el meta grana, ha estat atent al refús del meta groguet i ha enviat l’esfèric a la xarxa fent esclatar d’alegria ha tots els jugadors i socis assistents. Aquest gol ha donat un punt al Nàstic; psicològicament, ha estat victoriós.

Després d'aquest empat, el Nàstic se situa tercer del grup III de la fase d'ascens a Segona A, ab 36 punts.

La setmana vinent l’equip grana es desplaçarà fins a Alcoi per sumar la victòria lluny de Tarragona i continuar en les posicions capdavanteres. El duel es jugarà a El Collao, amb horari per definir, i es podrà seguir en directe per Footters.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (2): J. Suárez, Albarrán, Bonilla, Trilles, Fausto Tienza (J. Lasso, 73’), Gerard Oliva (Lupu, 80’), Quintanilla, Fran Miranda (Fullana, 61’), Pedro (Pol B, 80’), F. Carbia (Amang, 80’), Joan Oriol.

Villarreal CF ‘B’ (2): Jorgensen, Tasende, De la Fuente, Ratiu, Millán (J. Harper, 74’), Juan Cruz (Pacheco, 64’), V. Murria, C. García, J. Arana (Collado, 70’), J. Ros, H. Hassan (Ahn, 64’).

Gols
1-0, Pedro (23’); 1-1, Arana (30’); 1-2, Millán (p. 56’); 2-2, J. Suárez (90+6’)

Targetes
Arana, Murria, Ahn i Collado per part del Villarreal CF ‘B’; Fausto Tienza, Gerard Oliva, Quintanilla i Fran Miranda pel Nàstic.

Àrbitre
Luis Bastard Servera (Col·legi balear).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 1 del grup III-C de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona. 996 espectadors.