Partit rodó i victòria del CP Calafell a Palafrugell

Els verds han dominant clarament en un partit on han destacat els hat-trick d'Eloi Mitjans i Martí Gabarró (4-8) i les aturades de Xano

Imatge d'arxiu del partit de la primera volta entre el CP Calafell i el CH Palafrugell Imatge d'arxiu del partit de la primera volta entre el CP Calafell i el CH Palafrugell CH PALAFRUGELL
Dissabte, 27 Març 2021 20:26

Victòria clara l'aconseguida aquest vespre pel CP Calafell a la pista del CH Palafrugell. Des del primer minut, el Calafell s'ha fet amo i senyor del partit i el Palafrugell ha anat sempre a remolc. Les aturades de Chano en jugades a pilota aturada han evitat que el Palafrugell tingués opcions.

Dos gols en un minut

El CP Calafell ha fet un inici de partit trepidant, amb dos gols marcats en poc més d'un minut. Quan només s'havien jugat sis segons, Eloi Mitjans ha sorprès a tothom amb el primer gol del partit (0-1). El Palafrugell, que encara no s'havia refet de l'ensurt, ha vist com els del Baix Penedès tornaven a marcar de la mà de Sergi Tornés, al 1'20'' de partit (0-2).

Poc a poc, els empordanesos han anivellat el partit, fins que, al minut 9, Caco ha retallat distàncies amb un bon xut exterior que ha batut Chano (1-2).

L'alegria dels locals no ha durat gaire perquè el golejador del Calafell, Eloi Mitjans, ha tornat a anotar pel seu equip (1-3).

Durant la primera part, el CP Calafell se l'ha vist més ben posicionat a la pista que el Palafrugell. Els locals es veien obligats a pressionar al conjunt visitant i això ho aprofitaven els verds per fer algun contracop que ha estat a punt de causar més d'un mal de cap a la porteria del Palafrugell. I així s'ha arribat al descans.

El Palafrugell iguala el partit

A la represa, el Palafrugell ha retallat distàncies, al minut 27, amb un gol de Marc Figa, que ha entrat després de tocar a Xaus (2-3).

El mateix Figa ha estat l'autor del gol de l'empat, després de transformar un penal a favor un minut després (3-3).

El Calafell torna a desenganxar-se i sentencia el matx

Quan semblava que els locals es tornarien a posar dins del partit, el CP Calafell ha tornat a posar distància. Al minut 28, el Palafrugell ha comès la desena falta d'equip i això ho ha aprofitat Martí Gabarró per marcar la falta directa i tornar a avançar al Calafell (3-4). Al minut 31, Eloi Mitnans firmava el seu hat-trick particular, amb el 3-5. Un marcador que Arnau Xaus ampliaria més amb el sisè gol dels visitants (3-6).

Al minut 37, el CP Calafell comet la desena falta, però una mà miraculosa del porter Xano ha evitat el gol de Borja Ramon, que ha llançat la directa pel Palafrugell.

Al 38', l'àrbitre xiula un penal contra el Calafell per un cop rebut a l'estic d'un jugador del Palafrugell. Però Marc Figa tampoc ha pogut superar Xano, que ha aturat el penal. Els locals s'estrellaven en totes les jugades a pilota aturada.

El Palafrugell ha fet la 15a falta d'equip al minut 40 i Martí Gabarró sí ha aprofitat la falta directa (3-7), que deixava el partit sentenciat.

En un sol minut, al 42, s'han produït tres jugades que haurien pogut ser claus per al desenllaç del matx. Xevi Aldrich anota i retalla distàncies pel Palafrugell (4-7). En la jugada següent, Mitjans és agafat per un defensor del Palafrugell i Martí Gabarró marca la directa i firma el segon hat-trick (4-8) del Calafell. I encara hi ha hagut temps per un nou penal, en aquest cas contra el Calafell, que els locals no han aprofitat.

Ja, al minut 47, el Calafell arriba a la seva quinzena falta i, per enèssima vegada, el Palafrugell erra el llançament.

Gràcies a aquesta victòria, el CP Calafell es manté desè classificat, a la zona còmode de l'OK Lliga, amb 30 punts.