Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu Miró es desfà del Girona i torna a mirar amunt

L'equip roig-i-negre remunta un 1-2 en contra de la primera part i acaba golejant al conjunt gironí (6-2)

Marc Julià celebra amb els seus companys un dels gols marcats aquesta nit pel Reus Deportiu Marc Julià celebra amb els seus companys un dels gols marcats aquesta nit pel Reus Deportiu OK LIGA TV
Esports Josep Cartanyà
Dimecres, 03 Març 2021 20:45

El Reus Deportiu Miró -amb Raúl Marín a la banqueta sense poder jugar- rebia aquesta nit al Palau d'Esports un Girona CH ple de baixes importants -David Gelmà, Gerard Pujol i Humberto Mendes- per disputar el partit ajornat de la jornada 17 de l'OK Lliga. Tot i que el Girona ha aconseguit anar al descans amb avantatge, els homes de Jordi Garcia han imposat el seu domini amb una brillant segona part i han acabat golejant al conjunt gironí (6-2).

Salvat obre la llauna

El partit ha començat bé pel Reus Deportiu. El capità Joan Salvat ha inagurat el marcador, al minut 6, després de desviar fins al fons de la xarxa una bola llençada per Àlex Rodríguez (1-0). A partir del gol, el partit s'ha animat i els dos equips han protagonitzat un joc obert i ràpid. 

Un doblet de Grau avança al Girona

Després de diversos minuts d'anades i vingudes, el Girona ha pogut empatar el partit gràcies a un gol d'Àlex Grau, que ha rematat bé una bona contra de l'equip visitant (1-1).

Dos minuts després, el Reus s'ha vist sorprès novament pel quadre gironí, amb una rematada que ha generat un rebot que el mateix Grau ha tocat el suficient perquè la pilota es colés per la porteria de Càndid Ballart (1-2). Amb l'avantatge visitant, s'ha arribat al descans.

Remuntada roig-i-negra

A la represa, quan només s'havia disputat un minut i mig, l'àrbitre xiula un penal favorable al Reus Deportiu. Àlex Rodríguez, impacable, l'ha transformat i ha fet pujar l'empat a l'electrònic (2-2). 

Al Reus se'l veia més intens en els primers minuts de la segona part. Un ritme que li costava seguir a l'equip gironí. En una d'aquestes arribades, al minut 33, Felipe Castro ha etzibat una potent rematada des de l'exterior de l'àrea que tornava a posar al Reus Deportiu per davant en el marcador (3-2).

Al minut 37, l'àrbitre sanciona amb targeta blava una acció del porter del Girona, Jaume Llaverola. El porter suplent, Marçal Coll, l'ha substituït i no ha pogut evitar que Marc Julià anotés la falta directa i el quart gol dels reusencs (4-2).

Rodríguez sentencia 

El Reus, amb la tranquil·litat que dona jugar amb el marcador, a favor, ha acabat imposant el seu domini i el seu joc. Àlex Rodríguez s'ha apuntat a la festa golejadora amb dos gols consecutius, un al minut 40 i l'altre al 41', que sentenciaven el partit (6-2).

Dos minuts després, el Reus arriba a la desena falta d'equip, però Hugo Laguna ha errat el llançament de la directa pel Girona i el marcador no s'ha mogut.

Quan només faltava un minut per finalitzar el partit, s'ha produït l'anècdota de la nit. Marín ha entrat a la pista quan encara no havia sortit el jugador substituït i l'àrbitre ha sancionat el crack del Reus amb una blava que no ha tingut més trascendència.

Gràcies a aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró manté la cinquena plaça de l'OK Lliga, amb 38 punts, i es posa a només un punt del Lleida, quart classificat.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (6): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Romà Bancells, Raúl Marín, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Alejandro Castro, Pablo Nájera i Gerard Montes.

Garatge Plana Girona CH (2): Jaume Llaverola, Álex Joseph de Rueda, Hugo Laguna, Xavier Gurri, Àlex Grau, Pau Palacín, Iván Pastor, Ramón del Campo i Marçal Coll.

Gols:

Primera part: 1-0, Joan Salvat (6'); 1-1, Àlex Grau (19'); 1-2, Àlex Grau (21').

Segona part: 2-2, Àlex Rodríguez (p) (27'); 3-2, Felipe Castro (33'); 4-2, Marc Julià (fd) (37'); 5-2, Àlex Rodríguez (40'): 6-2, Àlex Rodríguez (41').

Faltes d'equip

Reus Deportiu: 12 / Girona: 7

Targetes blaves

Jaume Llaverola (37'); Raúl Marín (49').

Àrbitres: Raúl Borgas Manotas i David Godia Canaleta.

Observacions: Partit de la 17a Jornada de l'OK Lliga 2020/21. Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: