Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Brisasol Salou es desfà del Sant Cugat i ja mira cap amunt

Els de Jesús Muñiz encandenen la tercera victòria consecutiva i mostren la seva millor versió (66-41)

Imatge d'arxiu del partit Brisasol Salou - UE Sant Cugat Negre disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal Imatge d'arxiu del partit Brisasol Salou - UE Sant Cugat Negre disputat aquesta tarda al Pavelló Municipal FRAME RÀDIO CIUTAT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 28 Febrer 2021 21:08

El Brisasol Salou ha passat avui per sobre de la UE Sant Cugat Negre en el partit disputat al Pavelló Municipal (66-41). Els de Jesús Muñiz han mostrat la seva millor versió i han aconseguit la tercera victòria consecutiva, que els situa de ple en la lluita pel playoff d'ascens.

El CB Salou ha manat sempre en el marcador. Al primer parcial, el Salou ha agafat avantatge (20-10), que ha confirmat al segon quart (16-10), que li ha permès anar al descans amb un marcador favorable (36-20).

El Sant Cugat ha reaccionat i ha igualat el tercer quart (13-13), mentre que el Brisasol Salou ha tornat ha estar més encertat en el darrer quart i ha aconseguit una victòria àmplia (66-41).

Després d'aquesta victòria, el Brisasol CB Salou se situa tercer classificat del grup C-2 de la Lliga EBA, amb 5 victòries i 3 derrotes.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: