El CB Valls manté el liderat gràcies a una victòria suada davant l'AD Torreforta (56-65)

L'ADT ha plantat cara en el derbi disputat al Riu Clar Arena, però els jugadors claus del CB Valls han aparegut en els moments decissius

Imatge del partit disputat al Riu Clar Arena entre l'AD Torreforta i el CB Valls Imatge del partit disputat al Riu Clar Arena entre l'AD Torreforta i el CB Valls INFOCAMP
Dissabte, 27 Febrer 2021 20:59

El CB Valls Òptiques Teixidó, líder del grup C-1 de la Lliga EBA, ha suat més del compte per emportar-se la victòria del Riu Clar Arena, davant de l'AD Torreforta Todos En Azul, cuers de la classificació. El partit ha estat molt igualat i els jugadors impotants del CB Valls han aparegut en els moments claus per decantar el partit.

Els vallencs s'han imposat en el primer quart, que ha finalitzat amb un 9-16. Però l'ADT ha despertat en un parcial favorable (16-12), que li ha permès retallar l'avantatge abans d'anar al descans (25-26).

El tercer parcial (15-21) ha estat favorable al CB Valls, on ha marcat la diferència amb els triples i accions individuals dels seus jugadors de referència. Al darrer parcial, el CB Valls ha encarrilat la victòria, però un ADT molt competitiu ha mostrat una molt bona imatge i ha aconseguit igualar el parcial i retallar el marcador final (56-65).

Després d'aquest derbi, el CB Valls es manté líder amb 7 victòries i 2 derrotes, mentre que l'AD Torreforta seguirà cuer de la taula sense cap victòria.