Victor Jiménez i Jan Vives, or i bronze al català de proves combinades

L'escola del Club Atletisme Tarragona va portar cinc atletes al Campionat de Catalunya de proves combinades de la categoria Sub14

Els atletes del CA Tarragona, Victor Jiménez i Jan Vives, van obtenir medalla d'or i bronze al campionat català de proves combinades Els atletes del CA Tarragona, Victor Jiménez i Jan Vives, van obtenir medalla d'or i bronze al campionat català de proves combinades CA TARRAGONA
Dimarts, 23 Febrer 2021 07:51

Dissabte passat es va disputar al Palau Sant Jordi el Campionat de Catalunya de proves combinades de la categoria Sub14, on l'escola del Club Atletisme Tarragona va portar fins a 5 atletes.

Pel que fa als resultats obtinguts per l'escola del CA Tarragona, Víctor Jiménez es va proclamar campió de Catalunya de la tetratló amb 1677 punts, després de marcar 8''18 als 60 llisos, 5.35m al salt de llargada, 6.81m al llençament de pes i 1.54m al salt d'alçada. Jan Vives va pujar al 3r calaix del podi amb 1444 punts (8''08 - 4.73m - 7.30m - 1.30m). Guillem Ferran va finalitzar en 5è lloc amb 1413 punts (8''50 - 4.56m - 8.55m - 1.36m) i Pau Crespo va ser 11è, sumant 1178 punts (9''40 - 4.25m - 9.22 m - 1.33m).

Iris Garrido, única representant lila de la categoria femenina, va acabar en 10a posició, acumulant fins a 1331 punts, amb 11''29 al 60 metres tanques, 1.26m al salt d'alçada, 5.61m al llençament de pes i 3.62m al salt de llargada.