El Brisasol Salou s'imposa amb autoritat a la pista de l'Olivar (88-97)

Els de Jesús Muñiz sumen la quarta victòria de la temporada

Imatge del partit Olivar Basket - Brisasol Salou disputat aquesta tarda Imatge del partit Olivar Basket - Brisasol Salou disputat aquesta tarda JONAY GONZÁLEZ / CB SALOU
Diumenge, 21 Febrer 2021 21:04

El Brisasol Salou ha aconseguit aquesta tarda una victòria molt treballada a la pista de l'Olivar, la segona consecutiva i la quarta de la temporada.

Els de Jesús Muñiz han dominat el partit des de principi. Al primer quart ja s'avançaven per 23-26, una avantatge que han consolidat al segon parcial, amb un 49-56 per anar al descans.

El CB Salou, molt concentrat, ha firmat un excel·lent tercer parcial (15-22) que ha sevit per incrementar la renda davant l'últim quart (64-78).

Els de Muñiz també han sapigut patir quan l'Olivar han retallat distàncies en l'últim parcial (24-19). Al final, victòria per 88-97 que situa el CB Salou, tercer classificat del grup C-2 de la Lliga EBA, amb 4 victòries i 2 derrotes.