Derrota clara del Calafell davant del Noia

El Noia Freixenet ha resultat ser molt més efectiu que el CP Calafell, que ha acusat massa les baixes del partit d'avui

Imatge del partit CP Calafell - CE Noia disputat aquest dissabte al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell Imatge del partit CP Calafell - CE Noia disputat aquest dissabte al Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell FRAME / OK LIGA TV
Dissabte, 30 Gener 2021 18:04

El CP Calafell ha caigut derrotat clarament aquesta tarda al Joan Ortoll davant del CE Noia Freixenet en un partit ajornat de la 14a Jornada de l'OK Lliga. Un Noia més efectiu -amb hat trick inclòs de Xavi Costa- s'han endut els tres punts davant d'un Calafell amb baixes que s'han acabat notant massa a la pista.

Xavi Costa avança el Noia

El partit no ha començat bé pel Club Patí Calafell que han vist com, al minut 6, encaixaven el primer i únic gol de la primera part, obra de Xavi Costa (0-1).

El domini en aquest primer període ha estat força equilibrat, amb alternatives tant pel Calafell com pel Noia Freixenet. En alguns moments del partit, el joc ha estat força trabat, entre altres coses, per l'elevat nombre de faltes.

El CP Calafell ha gaudit de bones ocasions per empatar el partit abans del descans, però les bones intervencions del porter Xus Fernández ho han impedit.

Qui també hauria pogut ampliar la seva avatatge abans d'anar als vestidors ha estat el Noia, quan els locals han comès la desena falta d'equip, quan tan sols faltaven 12 segons per finalitzar el primer temps. Però en el llançament de la falta directa, a Pol Manrubia se li ha fet de nit en el moment d'executar la falta i se li ha escapat la bola. Amb l'empat a 1 s'ha arribat al descans.

Eloi Mitjans empata pel Calafell

La segona part ha començat millor pel Calafell. Al minut 29, l'àrbitre xiula un penal contra el Noia i Eloi Mijtans, encarregat d'executar-lo, no ha fallat i amb un cop sec ha establert el gol de l'empat (1-1).

Però l'alegria local no ha durat ni dos minuts, ja que Xavi Costa ha tornat a avançar al Noia amb un gol al minut 31 (1-2).

Quan el Noia s'aproximava amb més perill a la porteria d'Edo Castro, al minut 36, el jugador Roc Pujadas rep una amonestació verbal de l'àrbitre, que suposava la desena falta del quadre visitant. Però el jugador del CP Calafell Martí Gabarró no ha pogut transformar la corresponent falta directa.

Un Noia més eficaç sentencia

I del possible empat s'ha passat al tercer gol del Noia Freixenet. Al minut 38, Xavi Costa -el botxí de la tarda- ha tornat a foradar la porteria d'Edo Castro amb un gol que servia per encarrilar la victòria visitant (1-3).

Precisament Costa ha vist la targeta blava, al minut 40, però Eloi Mitjans tampoc ha pogut aprofitar el llançament de la directa per retallar distàncies.

El Calafell, durant el període de superioritat numèrica, ha comès la quinzena falta i Pol Manrubia ha executat amb encert la directa, amb un gol que sentenciava el matx (1-4).

En els últims minuts, els locals, amb més voluntat que encert, han intimidat la porteria visitant, però no han pogut marcar. El Noia, més efectiu, al minut 47, ha brodat una bona combinació atacant que ha culminat Aleix Esteller amb el cinquè (1-5).

El marcador no s'ha mogut i, amb aquesta derrota, el CP Calafell seguirà a la zona calenta de la taula, tretzè, amb 13 punts.

Fitxa tècnica:

CP Calafell Tot l'Any (1): Edo Castro, Arnau Xaus, Oriol Palau, Guido Pellizzari, Eloi Mitjans, Martí Gabarró, Jordi Munné, Pol Jansà, Sergi Ravetós i Albert Marimón.

CE Noia Freixenet (5): Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa, Pol Manrubia, Roc Pujadas, Antoni Salvadó, Roger Monserrat, Adrià Ballart i Martí Zapater.

Gols:

Primera part: 0-1, Xavi Costa (6').

Segona part: 1-1Eloi Mitjans (p) (29'); 1-2, Xavi Costa (31); 1-3, Xavi Costa (38'); 1-4, Pol Manrubia (fd) (42'); 1-5, Aleix Esteller (47').

Àrbitres: Miguel Díaz Cosme i Erik Rivas Martín.

Faltes: CP Calafell 17 - CE Noia 13.

Targetes blaves: Xavi Costa (40');

Observacions: Partit de la 14a Jornada de la temporada 2020-2021 de l'OK Lliga. Pavelló Municipal Joan Ortoll de Calafell.