Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CE Vendrell salva un punt davant del Lleida

Amb un marcador desfavorable (3-5), a quatre minuts pel final, els vendrellencs van aconseguir l'empat gràcies a dos gols de Xavi Crespo (5-5)

Imatge del partit CE Vendrell - Lleida Llista Blava disputat dissabte al Club d'Esports Imatge del partit CE Vendrell - Lleida Llista Blava disputat dissabte al Club d'Esports CE VENDRELL
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Gener 2021 19:34

El Vendrell va empatar 5 a 5 amb el Lleida en el partit corresponent a la jornada 16 de l'OK Lliga que es va jugar ahir al vespre al Pavelló Municipal del Club d'Esports.

L'equip va ser dirigit per Xavi Ferrer i els jugadors Manu Necchi i Pablo del Río no van entrar a l'alineació per trobar-se confinats a l'haver estat en contacte directe amb positius de Covid-19.

Lluís Ferrer va inaugurar el marcador al minut 6 i, al minut següent, Jan Escala va fer el 2 a 0 de penal. Al minut 12, Oriol Vives va fer el 2 a 1 de penal. Al minut 17, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Roc Llisa i Jepi Selva no marcar en la falta directa. Al minut 20, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Sergi Folguera i Jan Escala no va marcar en la falta directa. Al minut 23, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Bruno di Benedetto i al porter Álvaro Shehda, motiu pel qual el jove porter vendrellenc Ot Arbós va debutar a l'OK Lliga amb la mala sort que, a la primera jugada, Jepi Selva li va marcar un gol que suposava el 2 a 2. Però abans d'arribar al descans, al minut 24, Curro Fernández-Ávila va marcar el 3 a 2.

A la represa, al minut 26, el Vendrell va fer la seva desena falta d'equip i Oriol Vives no va marcar en la falta directa. En aquesta jugada, a la porteria del Vendrell ja hi havia tornat Álvaro Shehda després d'haver complert els dos minuts de la targeta blava. Tot seguit, hi va haver una falta directa favorable al Vendrell, però Lluís Ferrer no la va marcar. Al minut 33, Oriol Vives va fer el 3 a 3. Al minut 39, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Andreu Tomàs i Curro Fernández-Ávila no va marcar en la falta directa. Al minut 40, el Vendrell va fer la seva quinzena falta d'equip i Sergi Folguera no va marcar en la falta directa.

Final boig

Després del poc encert en jugades a bola aturada per part dels dos equips, als darrers cinc minuts es van marcar quatre gols. Al minut 44, Jepi Selva va avançar en el marcador el Lleida per primera vegada.

Al minut 46, Bruno di Benedetto va fer el 3 a 5. I als minuts 46 i 48, Xavi Crespo va marcar per tornar a empatar el partit. A 36 segons del final, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Jan Escala, però Oriol Vives no va marcar en la falta directa i amb el 5 a 5 va finalitzar el partit.

Després d'aquest partit, el CE Vendrell és catorzè a l'OK Lliga, amb 12 punts.

En aquests moments, encara no hi ha data fixada per jugar el partit ajornat contra el Reus Deportiu, a casa. I segons el calendari del web de la RFEP, que pot ser objecte de canvis, el proper partit que ha de jugar el CE Vendrell està programat el dimarts 2 de febrer, a les 21 h, a la pista de l'Igualada, per disputar la jornada 17 de l'OK Lliga 20-21.

Fitxa tècnica:

CE Vendrell (5): Álvaro Shehda (p), Xavi Crespo, Lluís Ferrer i Curro Fernández-Ávila -cinc inicial-, Lluís Ferrer, Roc Llisa, Gerard Miquel, Arnau Gimeno, Cels Portela i Ot Arbós (p).

CE Lleida Llista Blava (5): Martí Serra (p), Bruno di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Andreu Tomàs -cinc inicial-, Sergi Duch, Jepi Selva, Sergi Folguera i Gerard Folguera (p).

Gols: 1-0 (6') Lluís Ferrer; 2-0 (7') Jan Escala, de penal; 2-1 (12') Oriol Vives; 2-2 (23') Jepi Selva; 3-2 (24') Curro Fernández-Ávila; 3-3 (33') Oriol Vives; 3-4 (44') Jepi Selva; 3-5 (46') Bruno di Benedetto; 4-5 (46') Xavi Crespo, i 5-5 (48') Xavi Crespo.

Àrbitres: Raúl Burgos i Joan Nicolàs.

Faltes: CE Vendrell 16 - 9 CE Lleida Llista Blava.

Targetes blaves: Roc Llisa (17'), Sergi Folguera (20'), Álvaro Shehda (23'), Bruno di Benedetto (23'), Andreu Tomàs (39') i Jan Escala (49').

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: