Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’estadi del Vilar de Valls tindrà millores en l’enllumenat i les oficines

La modernització i ampliació de l’enllumenat i la construcció i adequació de noves oficines ha estat el segon projecte més votat als pressupostos participatius

La modernització i ampliació de l’enllumenat i la construcció i adequació de noves oficines a l'estadi del Vilar ha estat el segon projecte més votat als pressupostos participatius La modernització i ampliació de l’enllumenat i la construcció i adequació de noves oficines a l'estadi del Vilar ha estat el segon projecte més votat als pressupostos participatius UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Gener 2021 12:52

L’Ajuntament de Valls destinarà aquest any 2021 un total de 250.000 euros als dos projectes més votats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius. En concret, després del període de votacions obert entre el 17 de desembre i el 14 de gener passat, els projectes més votats i seleccionats han estat, en primer lloc, la creació d’un carril bici que connectarà amb el polígon industrial i, en segon terme, la modernització i ampliació de l’enllumenat del camp de futbol del Vilar i la construcció i adequació de noves oficines.

Els dos projectes en conjunt ascendeixen a 250.000 euros, la totalitat de la partida reservada per l’Ajuntament a pressupostos participatius. Aquesta és la xifra més alta des de la implantació del procès de pressupostos participatius l’any 2017, ja que en aquest període el consistori ha incrementat la inversió de manera progressiva any rere any. En concret, en relació al 2017, la inversió en projectes participatius ha crescut en més d’un 78%.

Pel que fa al segon projecte més votat, que contempla millores a l’estadi del Vilar, es dotarà amb un pressupost de 180.000 euros. En concret, comportarà la millora de tot l’enllumenat de l’estadi i, a la vegada, la construcció i adequació de noves oficines, que donaran servei a les entitats esportives.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: