Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls comença la segona volta amb una derrota a Terrassa (2-0)

Els vallencs haurien pogut empatar al segon temps, però la falta de gol ha tornat a fer-se evident en el partit d'avui

Imatge d'un partit d'una jornada anterior de la UE Valls Imatge d'un partit d'una jornada anterior de la UE Valls ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Gener 2021 20:14

La UE Valls ha iniciat el 2021 tal i com el va acabar, amb una derrota i sense marcar. Els de Joan Pallarès -que avui no ha pogut seure's a la banqueta en compliment de la sanció- acumulen tres jornades consecutives sense marcar.

Després de gaudir d'alguna ocasió per marcar, el Terrassa FC s'ha avançat en el marcador, al minut 20, gràcies a un gol de Jaume Pascual, que ha batut Gonzo després d'aprofitar una centrada per la banda dreta (1-0). La resta de primer temps ha passat sense pena ni glòria, amb una Unió Esportiva amb pocs arguments ofensius i amb un Terrassa que, de quan en quan, intimidava la porteria de Gonzo, que avui ha evitat una derrota més àmplia.

Al segon temps, anaven passant els minuts i el Terrassa no matava el partit. Això ha donat ales als vallencs, que han intentat posar-se dins del partit amb alguna ocasió a pilota parada o amb alguna aproximació, però la falta de gol s'ha tornat a fer evident aquesta tarda. De fet, al minut 89, la Unió Esportiva ha enviat una falta que ha sortit per damunt del travesser, que hauria pogut suposar l'empat, però un minut després, el FC Terrassa ha sentenciat el partit amb un gol d'Albert Martínez (2-0).

Després d'aquesta nova derrota, la UE Valls es manté en la penúltima posició del subgrup a del Grup V de la Tercera Divisió, amb 6 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: