El Nàstic derrota el Barça B amb un inici imparable (3-1)

Els tarragonins s'han avançat amb un doblet de Carbia i gol de Brugui en només 23 minuts

El Nàstic celebra un dels gols marcats al Nou Estadi El Nàstic celebra un dels gols marcats al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 17 Gener 2021 17:54

El Nàstic encadenava el segon partit consecutiu a casa en aquest inici d’any. El Barça B, únic equip en superar als de Toni Seligrat en la primera part de campionat, es presentava com un complet adversari després de sumar tres victòries consecutives.

L’inici ha estat d’infart. En el primer minut el Nàstic ha estat capaç d’inaugurar el marcador i posar els blaugrana a remolc. Un golàs del tarragoní Fran Carbia ha fet esclatar d’eufòria a l’equip després de culminar la jugada d’estratègia, servida per Fullana des del córner, amb una volea imparable. En el minut 3, Gerard Oliva, novament culminant una jugada assajada, ha fet reaccionar a Arnau Tenas amb una gran intervenció. I el minut 11 ha arribat el segon pels tarragonins. Jugada per banda dreta de l’atac de Roger Brugué i Albarrán, que aquest ha precisat una gran assistència per l’arribada de Fran Carbia al punt de penal.

El doblet de davanter tarragoní ha servit per continuar buscant la porteria i el premi ha arribat amb un altre gran gol del Nàstic, en aquesta ocasió, amb la paràbola que Roger Brugué s’ha tret des de la seva bota esquerra. El de Bàscara, en posició escorada, ha no s’ho ha pensat i ha superat al porter pel pal llarg. El 3-0 ha fet que els visitants posessin una marxa més per tal de retallar la gran distància al marcador en tan sols 23 minuts de joc.

Manaj ha fet volar a Gonzi amb una gran mà per evitar el primer dels blaugrana en el minut 25. I dos minuts després, en una jugada de córner que no ha refusat la defensa local, Mika Mármol ha aprofitat la pilota morta per posar el 3-1 al marcador del Nou Estadi. El filial barcelonista hauria pogut tornar-se a posar a dintre el partit en una falta a la frontal que Jandro ha enviat al travesser i, el posterior refús, ha marxat alt. Després de l’alta intensitat dels primers 45 minuts de joc, amb quatre gols, s’ha arribat al descans.

A la represa, tots dos conjunts han introduït canvis; dos per part visitant i Pol Domingo ocupant el lloc d’Albarrán, que tenia targeta groga. Novament a l’inici, Fullana ha gaudit d’una bona ocasió per marcar el quart després de la jugada de contraatac. El meta Tenas ha pogut evitar el gol del balear. Aquesta ha estat la millor ocasió del Nàstic en el segon temps, així com la que Manaj ha tingut pels visitants en el minut 52. L’atacant no ha sabut trobar la porteria en una bona centrada des de banda esquerra. En la darrera mitja hora de joc, el Nàstic ha estat conservador i esperava ben replegat els atacs del conjunt entrenat per Garcia Pimienta. Només les ràpides sortides al contraatac dels grana, mitjançant Pedro i Pol Ballesteros, haurien pogut moure el resultat de 3-1 final que fa més líder al Nàstic, ocupant la primera posició del grup 3A de Segona B amb 20 punts i 23 gols a favor.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà fins al Municipal de Badalona amb l’objectiu de sumar una nova victòria. El duel davant el CF Badalona es jugarà el diumenge 24, a partir de les 12 hores, i es podrà seguir en directe per Footters.

Fitxa tècnica

Club Gimnàstic de Tarragona (3): Gonzi, Albarrán (Pol D, 46’), J. Rueda, Fausto Tienza (Bonilla, 70’), Gerard Oliva (Pedro, 70’), R. Brugué (J. Lasso, 87’), Quintanilla, Fran Miranda, F. Carbia (Pol B, 67’), Fullana i Joan Oriol.

FC Barcelona B (1): Arnau Tenas, Comas, Mika Mármol, L. De Vega (Matheus, 69’), Collado, Jandro (Jaume Jardí, 80’), Álvaro Sanz, R. Manaj, Nico (Busquets, 69’), Peque (Mortimer, 46’) i Jose (Balde, 46’).

Gols
1-0, F. Carbia (1’); 2-0, F. Carbia (11’); 3-0, R. Brugué (23’); 3-1, Mika Mármol (27’).

Targetes
Albarrán, Bonilla, Pol B i Gonzi pel Nàstic. Matheus i Álvaro Sanz, amb vermella directa, pel Barça B.

Àrbitre
Manuel Ángel Pérez Hernández (Col·legi madrileny).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 12 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona a porta tancada.