Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els triples del Villarobledo empetiteixen el CBT al Serrallo (62-90)

Els de Berni Álvarez han lluitat però s'han vist superats per un equip molt físic i letal en llançaments des de la línia de 6,75

Imatge del partit disputat aquest dissabte al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el CB Villarobledo Imatge del partit disputat aquest dissabte al Serrallo entre l'Ibersol CBT i el CB Villarobledo CBT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Gener 2021 23:57

El CB Villarrobeldo ha fet valer el seu físic imponent per emportar-se la victòria de la seva visita a Tarragona. L’Ibersol CBT no ha estat capaç de mostrar la seva millor versió i s’ha vist superat per un equip que ha trobat en els triples el seu millor aliat (17). Dani Fernández ha estat el millor jugador blau, aconseguint 10 punts, 4 rebots, 2 assistències i 13 de valoració.

Els visitants entraven al partit amb molt bon peu, amb un triple en la primera acció que acompanyaria posteriorment amb una cistella. Els blaus no trobaven sensacions positives, acumulaven errors i s’ampliava la diferència. Dani Fernández trencava el parcial de 0 a 7 després de robar a camp defensiu. L’equip començava a carburar gràcies a un triple des de la cantonada de Coronel (5 – 7), però havia de fer front a la pressió asfixiant que imprimia el rival i que els donava els seus fruits (8 – 14). Els homes de segona línia sortien a pista amb una marxa més i dotaven l’equip de més intensitat. Torres, Tugores i Duch s’encarregaven de posar els seus un punt per sobre en finalitzar el quart (18 – 17).

L’arrencada del segon període era calcada a la del primer. Un triple i una cistella del Villarrobledo tornaven a fer dels manxecs els dominadors del partit (18 – 22). Una internada de Duch i un triple de Coronel donaven oxigen a l’Ibersol CBT i frenaven la sortida visitant. Seria un miratge perquè Villarrobledo s’anotava una renda de 10 punts abans d’arribar a l’equador del quart (23 – 33). Tugores apareixia per trencar la sequia anotadora del seu equip i imprimir de caràcter els seus, però el rival seguia fent mal des de la línia de tres (28 – 41). Un CBT desbordat i sense idees marxava al descans cedint 18 punts (30 – 48).

La diferència arribava als 20 punts en tornar de vestidors, però els de Berni no volien tirar la tovallola. Oferien ganes i lluita, però no trobaven la manera de fer mal al rival i rebaixar la renda negativa per arribar al darrer quart amb opcions (37 – 57). Dani Tugores, amb quatre punts consecutius, donava una mica de llum a un període complicat, on el CBT veia com se li escapava el partit (47 – 62).

Un triple de Dani Fernández donava noves esperances, que s’esvaïen amb els triples que seguia anotant el Villarrobledo (52 – 71). Els blaus no podien frenar el degoteig de triples del rival, pel que la diferència només feia que augmentar. Sense baixar el cap i lluitant cada jugada fins al final, l’Ibersol CBT ha acabat caient per 62 a 90.

Després d'aquesta derrota, el CBT és novè classificat a la LEB Plata, amb un balanç de 5 victòries i 7 derrotes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: