L'AD Torreforta reacciona tard i cau davant de l'Aragán Olivar

Els tarragonins s'han quedat a les portes de la remuntada i han acabat perdent (63-67)

Imatge del partit disputat al Pavelló de Riu Clar entre l'AD Torreforta Todos En Azul i l'Aragán Olivar Imatge del partit disputat al Pavelló de Riu Clar entre l'AD Torreforta Todos En Azul i l'Aragán Olivar FUNDACIÓN BASKET ZARAGOZA
Dissabte, 16 Gener 2021 21:41

L'AD Torreforta Todos En Azul no ha pogut aconseguir avui la primera victòria de la nova temporada a la Lliga EBA davant l'Aragán Olivar al pavelló de Riu Clar. Els tarragonins s'han quedat a les portes de la remuntada i han acabat caient davant els aragonesos.

El primer quart ha estat molt igualat i ha finalitzat amb l'empat (18-18). Al segon parcial, l'Aragán Olivar ha estat més encertat i ha aconseguit anar al descans amb avantatge (29-35).

Al tercer quart, els aragonesos s'han distanciat i han deixat encarrilat el partit (41-55). Però l'ADT ha reaccionat a l'últim quart amb un bon parcial (22-12). L'equip tarragoní s'ha arribat a posar a dos punts dels aragonesos, però els visitants han gestionat bé els últims instants i s'han acabat imposant (63-67).

Després d'aquesta jornada, tot i la progressió de l'equip, l'AD Torreforta segueix sense conèixer la victòria.