El CB Valls tanca la primera volta amb una treballada victòria sobre l'Igualada (82-75)

Els d'Oriol Pozo es mantenen líders després de superar un Igualada molt intens en un partit que no s'ha decidit fins al final

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Pavelló Joana Ballart entre el CB Valls i el CB Igualada Imatge del partit disputat aquesta tarda al Pavelló Joana Ballart entre el CB Valls i el CB Igualada FRAME CB VALLS TV
Dissabte, 16 Gener 2021 18:47

El CB Valls rebia aquesta tarda al Pavelló Joana Ballart el Monbus CB Igualada, un dels equips que estan cridats a disputar el play off d'ascens. El partit ha estat molt intens i amb moltes alternatives, però finalment els d'Oriol Pozo han pogut celebrar la cinquena de la temporada que els consolida en el lideratge del grup C-1 de la Lliga EBA.

El primer quart ha estat molt elèctric i s'ha caracteritzat per les anades i vingudes d'ambdós equips. Els d'Oriol Pozo han començat marcant el ritme del partit, però poc a poc, l'Igualada ha anat treient profit de la seva pressió i del seu plantejament defensiu. Tant és així que el quadre visitant ha aconseguit posar-se per davant en el marcador davant d'un CB Valls que ha aconseguit reaccionar i recuperar l'avanatge al final del primer parcial (22-17).

El segon parcial ha estat encara més igualat que el primer. El Valls, tot i que mirava d'imprimir velocitat gràcies a les incursions d'Olivier, li costava encistellar. L'Igualada, però, seguia responent enganxat en el marcador. Els de l'Anoia han aconseguit emportar-se el parcial i se n'han anat al vestidor amb una lleugera avantatge (40-42).

L'Igualada ha posat les coses molt difícils en el tercer quart. El parcial s'ha complicat encara més per al quadre vallenc quan la parella arbitral ha expulsat Diamond, amb una doble tècnica per protestar en només cinc segons. Però el CB Valls no ha baixat la guàrdia i ha aconseguit capgirar el marcador al final del quart (62-56).

A l'últim quart, ha destacat l'actuació i l'instint anotador de Jordi Llagostera que, juntament amb les aparicions en els moments claus de Sergi Domènech, que han portat al conjunt vallenc al camí cap a la victòria. L'Igualada ha intentat apropar-se al marcador amb jugades d'estratègia però, finalment, la victòria s'ha quedat al Joana Ballart.

D'aquesta manera, el CB Valls tanca la primera volta de la fase regular com a líder del grup C-1 de la Lliga EBA, amb 5 victòries i 1 derrota.