El CB Valls comença el 2021 amb una victòria a la pista del CB Artés (69-77)

El triomf davant d'un rival directe manté als d'Oriol Pozo líders del seu grup a la Lliga EBA

Imatge del partit dispustat aquest diumenge entre el CB Artés i el CB Valls Imatge del partit dispustat aquest diumenge entre el CB Artés i el CB Valls CB ARTÉS
Dilluns, 11 Gener 2021 07:06

El Club Bàsquet Valls ha començat amb bon peu l'any nou amb una victòria a la pista del CB Artés -fins avui imbatut- que permet als d'Oriol Pozo seguir líders del grup C-1 de la Lliga EBA.

Una de les claus de la victòria ha estat l'espectacular inici del partit, en què els vallencs han fet un parcial de 0-13 que ha deixat descol·locat al conjunt local i que permetia acabar el primer quart amb avantatge visitant (9-20). Al segon quart, el CB Artés ha reaccionat i ha aconseguit contrarestar el domini vallenc amb un parcial favorable (22-21) però insuficient per impedir que el CB Valls marxés als vestidors amb avantatge (31-41).

A la segona part, els d'Oriol Pozo s'han mantingut ferms a la pista i han aconseguit frenar els intents del CB Artés de retallar distàncies, gràcies a un parcial favorable (20-21) que els permetia mantenir la distància al final del tercer quart (51-62). A l'últim quart, els locals han apretat amb un parcial a favor (18-15) que no ha evitat que el CB Valls sumés la primera victòria del 2021 (69-77). El domini vallenc a la pintura durant tot el partit i la brillant actuació de Guillem Fàbregas han destacat en aquest duel de la part alta.

Després d'aquesta jornada, el CB Valls Òptiques Teixidó es manté líder del grup C-1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 4 victòries i 1 derrota.

Els altres equips del Camp de Tarragona que militen a la Lliga EBA, el CB Salou i l'ADT Torreforta, tenien aquesta setmana jornada de descans.