El CF Pobla de Mafumet comença l'any amb una golejada al camp de l'Igualada (0-3)

Aquest triomf a domicili situa el filial grana vuitè a la classificació del seu grup a Tercera Divisió

Imatge del partit CF Igualada - CF Pobla de Mafumet disputat aquest diumenge a la capital de l'Anoia Imatge del partit CF Igualada - CF Pobla de Mafumet disputat aquest diumenge a la capital de l'Anoia CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 10 Gener 2021 21:39

El CF Pobla de Mafumet ha iniciat l'any 2021 amb una victòria a casa del CF Igualada.

Els homes de Dani Vidal han iniciat el partit amb un clar domini sobre l'equip local, que s'ha vist reflectit en el minut 15, quan Carlos Martínez marcava el primer gol, després d'una errada defensiva de l'Igualada.

I, pocs minuts abans del descans, Karim marcava el segon, després d'una bona jugada col·lectiva.

La segona part ha començat amb alguna ocasió de l'Igualada, per part de Miguel Ángel Luque i Sergio Alberto Álvarez, però l'encert del porter Guillem Castelló, ha evitat que els locals marquessin.

Al minut 77, Caballero aprofitava una acció de contraatac per marcar el tercer i últim gol del partit.

La Pobla se situa vuitè a la classificació del subgrup A del Grup V de la Tercera Divisió, amb un total d'11 punts.