Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Venjança del Liceo al Palau d'Esports

Els gallecs guanyen al Reus Deportiu per 1 gol a 3

Imatge del partit de la Supercopa entre Reus Deportiu i Deportivo Liceo Imatge del partit de la Supercopa entre Reus Deportiu i Deportivo Liceo REUS DEPORTIU
Esports Josep Gallofré / Reus Digital
Diumenge, 10 Gener 2021 20:23

L'eficàcia del Liceo de la Corunya li ha donat els 3 punts en el partit disputat contra el Reus Deportiu Miró. Els gallecs s'han imposat per 1 gol a 3 i es vengen d'aquesta forma de l'eliminació el passat cap de setmana en les semifinals de la Supercopa d'Espanya. Amb aquest resultat, els gallecs es distancien encara més dels roig-i-negres en la classificació de l'OK Lliga.

El Liceo ja era coneixedor del potencial ofensiu del Reus Deportiu i, per aquest motiu, des del primer minut ha intentat neutralitzar-lo amb una intensa defensa a mitja pista. Els gallecs es mostraven molt incisius davant d'un conjunt roig-i-negre al qual li costava entrar en el partit.

Els visitants eren l'equip que portava més perill sobre la pista del Palau d'Esports, però es topaven amb les aturades de Càndid Ballart en més d'una oportunitat. Els reusencs seguien freds com el temporal que afecta el territori i les nombroses imprecisions provocaven les contres perilloses del Liceo.

Amb el pas dels minuts, però, el Reus s'ha recol·locat. Malgrat tot, quan millor estaven els homes de Jordi Garcia sobre la pista, ha arribat el 0 a 1, obra de Jordi Adroher al minut 15. Poc després, Felipe Castro ha pogut igualar el matx, però el seu tir en una jugada individual l'ha desviat amb el pit Carles Grau. En els instants següents els col·legiats han anul·lat un gol a Joan Salvat per haver tocat la bola amb el cos en el moment de marcar.

A les acaballes del primer temps Àlex Rodríguez ha vist com Carles Grau evitava el gol en una triple ocasió. Els roig-i-negres gaudien dels millors moments en aquest tram final i Rodríguez, de nou, ho provava de totes les formes possibles topant-se un cop darrere l'altre amb el porter del Liceo.

Arriba el segon del Liceo

La segona part començava de la pitjor forma per al Reus Deportiu. Al 27' Cesar Carballeira marcava el 0 a 2, després d'aprofitar un refús de Càndid Ballart. Els roig-i-negres no s'han desmoralitzat tot i el gol en contra i han seguit amb l'intent d'encetar el marcador. Romà Bancells enviava la bola al pal al 29' i, un minut després, Carles Grau aturava una canonada de Rodríguez.

I de nou es repetia la mateixa història. Quan millor estava el Reus a la pista ha arribat el tercer del Liceo. Jordi Adroher ha recollit una bola mort dins de l'àrea per aixeicar-la i enviar-la al fons de la xarxa.

La desena falta del Reus Deportiu no ha arribat fins al minut 36. En la directa, Càndid Ballart ha aturat en dos temps el tir d'Adroher. Dos minuts després els roig-i-negres gaudien també de la falta directa, però Marín no ha estat encertat davant de Grau. El rebot l'ha desviat Di Benedetto sobre la línia de gol. El Liceo ha respost just en la següent jugada, però Ballart ha fet que el Reus seguís viu en el partit. De fet, el porter roig-i-negre ha estat un dels millors de l'encontre.

El Liceo es creixia amb el resultat a favor i ha gaudit de bones oportunitats per aconseguir un marcador més ampli. Primer Di Benedetto i posteriorment Grau han posat a prova a Ballart, que ha respost de forma excel·lent. Davant de l'ampli ventall d'oportunitats gallegues, Jordi Garcia ha ordenat als seus homes una defensa en zona per evitar les inclusius ofensius que tan mal de cap estaven generant als roig-i-negres.

Al 44' el Reus Deportiu ha aconseguit tornar-se a posar en el partit. Àlex Rodríguez feia l'1 a 3 amb un potent tir i feia espavilar als reusencs en el tram final. Tot i això, i a la desesperada, no han estat encertats i finalment el Liceo s'ha endut els 3 punts del Palau d'Esports.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: