Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona liquida la Fundació Tarragona 2017

Es va crear pels Jocs Mediterranis i es dissol amb 3.150 euros negatius

Imatge d'arxiu de la mascota 'Tarracvs' en un acte dels Jocs Mediterranis 'Tarragona 2018' Imatge d'arxiu de la mascota 'Tarracvs' en un acte dels Jocs Mediterranis 'Tarragona 2018' ARXIU / INFOCAMP
Esports ACN
Dimarts, 22 Desembre 2020 20:34

El patronat de la Fundació Tarragona 2017 ha aprovat els comptes de l'exercici 2019 i el balanç final de liquidació de la societat, segons ha informat l'Ajuntament de Tarragona. Els comptes han estat auditats per la intervenció municipal "amb opinió favorable sense excepcions", ha remarcat el consistori.

El resultat final acumulat de l'ens ha estat de 3.150,44 euros negatius. Aquests diners "es deduiran de la recuperació de l'aportació inicial a la Fundació, que en el cas de l'Ajuntament va ser de 12.000 euros".

L'organisme es va crear arran de la celebració dels Jocs Mediterranis del 2017 a Tarragona, i que es van acabar duent a terme el 2018.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: