La UE Valls paga cara una mala primera part i cau davant del Vilafranca

Els vallencs han buscat l'empat al segon temps però el gol matiner d'Anselm Pasquina ha acabat sent definitiu (0-1)

Els jugadors del FC Vilafranca celebren el gol que els ha donat la victòria davant la UE Valls Els jugadors del FC Vilafranca celebren el gol que els ha donat la victòria davant la UE Valls FC VILAFRANCA
Diumenge, 29 Novembre 2020 17:54

Després de l'empat aconseguit la passada jornada al camp de l'Europa, la UE Valls volia trencar el malefici d'aquesta temporada al Municipal del Vilar i oferir els primers punts a la seva afició. Però no ha estat així i un solitari gol del FC Vilafranca a la primera part ha resultat suficient perquè els tres punts s'escapessin de casa.

La primera part ha estat protagonitzada pel domini del Vilafranca. Al minut 7, Mejía avisava amb una falta ben picada a l'exterior de l'àrea vallenca que ha sortit per ben poc per damunt de l'escaire. Però quan ben just s'havia jugat un quart, ha arribat la jugada del gol visitant. Álex Segura fa una bona passada buscant Anselm Pasquina, que ha retallat al porter vallenc i ha marcat a plaer (0-1). Després del gol, el Vilafranca ha continuat controlant el joc fins arribar al descans.

La segona meitat ha estat molt més igualada. La UE Valls ha buscat més la porteria rival, però li ha faltat profunditat i encert per materialitzar algunes arribades. El Vilafranca ha treballat més en defensa per evitar que arribés l'empat dels vallencs.

Finalment, el marcador no s'ha mogut i la UE Valls seguirà una setmana més a la penúltima posició del subgrup A del Grup V de la Tercera Divisió.

En la propera jornada, la UE Valls es desplaçarà al Municipal de la Pobla de Mafumet per disputar el primer derbi de la temporada, que es jugarà el proper diumenge 6 de desembre.