Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu demostra el seu potencial ofensiu amb una golejada al Mataró

Els roig-i-negres vencen per 10 gols a 2 en un nou repertori d'Àlex Rodríguez i Raúl Marín

El Reus Deportiu ha passat per sobre del CH Mataró El Reus Deportiu ha passat per sobre del CH Mataró ARTUR ÀVILA
Esports Josep Gallofré / Reus Digital
Diumenge, 29 Novembre 2020 17:58

El Reus Deportiu Miró no ha donat opció al CH Mataró i suma una nova golejada. Els roig-i-negres han vençut per 10 gols a 2 amb un repertori ofensiu d'Àlex Rodríguez i Raúl Marín. Amb aquest triomf, els homes de Jordi Garcia no perden pistonada en la classificació i es mantenen a la zona alta amb 23 punts.

Com era d'esperar, i més jugant al Palau d'Esports, el Reus Deportiu ha sortit en tromba sobre la porteria del CH Mataró. Els primers minuts han estat un atac i gol dels roig-i-negres davant d'un rival que intentava mantenir-se ben situat defensivament per evitar al màxim les embranzides dels locals. El treball del porter Sergi Grané i de la defensa mataronina ha durat fins al minut 12, quan Pablo del Río ha fet l'1 a 0. El jove jugador ha encarat a la perfecció el porter visitant i ha enviat la bola al fons de la xarxa amb elegància. Poc després, al 17', Raül Marín encetava el seu festival golejador particular i marcava el 2 a 0 enviant la bola a l'escaire.

El Reus es trobava en estat de glòria i, una jornada més, ha demostrat un potencial ofensiu envejable. I és que al 18', Álex Rodríguez, un dels altres jugadors destacats del partit, feia el 3 a 0 amb un potent tir des de la frontal de l'àrea. En el mateix minut, Rodríguez de nou feia el quart de penal. El Mataró intentava recuperar-se com podia de cada gol roig-i-negre. El rival del Reus Deportiu ha mostrat signes de recuperació en els instants finals del primer temps i ha gaudit d'una falta directa per retallar distàncies, després que Romà Bancells hagi vist la targeta blava. El tir l'ha aturat Càndid Ballart.

La represa ha començat amb l'espectacle de Raúl Marín. Al 28' el 'killer' reusenc ha marcat el 5 a 0 amb una jugada que el caracteritza. El davanter ha sorprès Sergi Grané aixecant la bola i rematant de forma espectacular. Un minut després, el Mataró ha errat un altre penal. Els visitants han intentat posar-se en el partit i Cantero ha fet el 5 a 1 al 35'. Però poc ha durat l'alegria als visitants, ja que, un minut després, Àlex Rodríguez ha respost amb un tir potentíssim que ha significat el sisè gol dels locals.

Tot i la diferència en l'electrònic, el Mataró s'ho ha cregut per uns instants i ha buscat la porteria de Càndid Ballart amb insistència. Durant els millors instants dels visitants, Erik Gual ha fet el 6 a 2 amb un tir des del mig del camp que ha sorprès el porter roig-i-negre. El Reus, però, no es volia veure sorprès pel Mataró i ha tancat el partit en els últims minuts del partit de forma eficaç. Al 43' Marín ha fet el setè dels roig-i-negres i, dos minuts després, el davanter ha fet pujar el 8 a 2 en una bona jugada individual. En aquest mateix minut, Marc Julià ha transformat una falta directa que ha significat el 9 a 2. El jugador roig-i-negre ha errat el primer tir, però ha aprofitat el rebot per marcar. Amb el Reus jugant a plaer, Jordi Garcia ha aprofitat per donar minuts als menys habituals, entre ells el jove porter Xavi Fernández, que ha entrat per Càndic Ballart quan faltaven 5 minuts per finalitzar el matx.

Encara hi ha hagut temps per un gol més. Joan Salvat també s'ha apuntat a la festa golejadora del Reus Derportiu i ha marcat el 10 a 2 definitiu amb un tir des de fora de l'àrea després que Marín recuperés l'esfèrica en una jugada ofensiva del Mataró. Així, el Reus torna a demostrar la seva capacitat ofensiva aquest curs. Els roig-i-negres són l'equip més golejador de l'OK Lliga amb 65 dianes. El pròxim partit dels reusencs serà la setmana vinent a la pista del CP Voltregà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: