Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maneta del Nàstic a l'Hospi (5-0)

Cinc gols i porteria a zero per sumar la tercera victòria consecutiva a casa

Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats avui al Nou Estadi Els jugadors del Nàstic celebren un dels gols marcats avui al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 29 Novembre 2020 18:00

El Nàstic afrontava el segon partit consecutiu a casa, amb una setmana de descans pel mig, amb l’objectiu de tornar a vèncer com fa 15 dies davant el FC Andorra. El rival, el CE L’Hospitalet, nouvingut a la categoria i amb dinàmica positiva, venia a Tarragona dos punts per davant dels grana.

Els del Llobregat han estat lleugerament superiors en els minuts inicials, sense aconseguir arribar a la porteria defensada per Wilfred. De fet, la primera ocasió ha estat per Fran Carbia des de fora l’àrea, que el meta Aliaga ha refusat a córner en el minut 10. Els visitants també han tingut la seva oportunitat mitjançant el xut massa creuat de Reina en el minut 20. I quatre minuts després, Gómez ha comès penal a Brugué que Bonilla ha transformat per inaugurar el marcador. Des del gol, el Nàstic ha controlat el tempo del partit, tant amb pilota com sense. Abans del descans, Carbia s’ha topat amb el meta visitant, evitant el segon gol.

A la represa, el 2-0 ha arribat ràpidament amb un bon cop de cap de Pedro, que ha posat l’esfèric a l’escaire esquerre de la porteria de l’Hospi. Ofensivament, el davanter andalús s’ha associat contínuament amb Roger Brugué per generar perill a l’àrea rival. El 10 del Nàstic ha culminat una bona jugada que ha impactat a l’exterior de la xarxa. I en el minut 74, Fullana ha servit una gran assistència per Fran Carbia, que arribant des de la segona línia, ha rematat de meravella amb el cap. En la jugada posterior, quan encara es celebrava el gol, ràpida acció per banda dreta on Pedro ha assistit a Pol Ballesteros per posar el 4t gol del partit. I la golejada s’ha tancat amb el gol de Roger Brugué el minut 90. El davanter ha aprofitat la deixada de Pol Ballesteros per posar el tercer gol en el seu compte golejador particular d’aquesta temporada.

Aquesta victòria situa provisionalment al Nàstic líder del Subgrup A del Grup III de la Segona B, amb 11 punts.

La setmana vinent l’equip es desplaçarà fins al Camp d’Esports de Lleida per enfrontar-se a l’equip de la Terra Ferma el diumenge, a partir de les 18 hores.

Fitxa tècnica:

Club Gimnàstic de Tarragona (5): Wilfred, Bonilla (Pol D, 70’), Trilles, Fausto Tienza (Pol B, 70’), Gerard Oliva (Pedro, 46’), R. Brugué, Quintanilla, Fran Miranda, F. Carbia (Guiu, 77’), Fullana (Prudhomme, 81’), Joan Oriol.

CE L’Hospitalet (0): Aliaga, Reina (Ripoll, 70’), Parera, Gómez (Aguilera, 57’), Martí Soler, Canario, Salinas (De la Espada, 46’), Carmona (Christian Alfonso, 57’), Diego, Jorquera (Sehou, 46’), Eudald.

Gols

1-0, Bonilla (26’); 2-0, Pedro (49’); 3-0, Fran Carbia (74’); 4-0, Pol B. (75’); 5-0, R. Brugué (90’).

Targetes
Diego, Gómez i Aguilera, aquest darrer ha estat expulsat posteriorment amb vermella directa, per part del CE L’Hospitalet; Fran Carbia, Gerard Oliva, Fausto Tienza, Bonilla, Pedro i Prudhomme pel Nàstic.

Àrbitre
Juan Antonio Campos Salinas (Col·legi murcià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 7 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona a porta tancada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: