Derrota per la mínima del CF Pobla de Mafumet a Manresa

Al minut 50, Noah ha marcat l'únic gol del partit i el que ha donat la victòria al conjunt manresà (1-0)

Noah ha marcat l'únic gol del partit i el que ha donat la victòria al conjunt manresà (1-0) Noah ha marcat l'únic gol del partit i el que ha donat la victòria al conjunt manresà (1-0) CE MANRESA
Diumenge, 29 Novembre 2020 16:02

El CF Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia al camp del Manresa, per 1 a 0.

El partit ha començat igualat per ambdós equips, sense cap ocasió clara de gol. Carlos Martínez ho ha intentat al minut 8 de partit, amb un xut que ha acabat sortint per la dreta de la porteria del Manresa. I al minut 32, Parra ha hagut d'intervindre, per aturar un xut perillós dels locals.

La segona part ha començat de manera ben diferent. Al minut 50, Noah, del Manresa, ha marcat l'únic gol del partit i el que ha donat la victòria al conjunt manresà. I els homes d'Albert Company, en els darrers minuts de partit, sense tenir cap ocasió clara de gol, no han aconseguit l'empat.

El CF Pobla de Mafumet continua en vuitena posició, amb un total de 6 punts.

El proper cap de setmana La Pobla rebrà la visita de la UE Valls en el primer derbi de la temporada.