Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls esgarrapa un punt d'or del Nou Sardenya en l'últim sospir

Una gol en pròpia porta de l'Europa en temps afegit dona l'empat als vallencs, que feia justícia a un partit molt igualat (1-1)

Imatge del partit disputat al Nou Sardenya entre el CE Europa i la UE Valls Imatge del partit disputat al Nou Sardenya entre el CE Europa i la UE Valls CE EUROPA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Novembre 2020 19:46

La UE Valls ha tret petroli aquest migdia de la seva visita al Nou Sardenya de Gràcia. Els de Joan Pallarès han aprofitat una jugada fortuïta en temps de descompte per aconseguir un punt d'or al camp d'un dels grans de la categoria i que el permet deixar la cua de la classificació (1-1).

El partit ha estat en general molt fluix per part de tots dos equips. Ha començat dominant l'Europa però de mica en mica s'han igualat les forces. Els minuts han anat passant gairebé sense pena ni glòria, un factor que, amb l'empat, beneficiava els vallencs. Al minut 37, l'Europa ha tret fruit de la seva ocasió més clara. A uns metres de la mitja lluna de l'àrea, Varona ha rebut una passada que, de primeres, ha posat bombejada al segon pal on Alberto, en acció ofensiva, ha saltat en planxa per fer de cap i creuant el cuir l'1-0 amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, la mateixa tònica del primer temps: inici dominant de l'Europa però que de mica en mica cedia terreny a la UE Valls. Dels 20 minuts en endavant els locals han carburat millor i semblava que buscaven més la porteria vallenca, però sense encert.

Als últims minuts del segon temps, la Unió Esportiva buscava l'empat. I quan el partit ja havia entrat en temps afegit, arriba la jugada fortuïta. Córner a favor del Valls que el porter Sergio refusa de punys al pal curt amb la mala sort de rebotar, a un pam, sobre el cap i l'esquena de Javi Prats, qui s'ha ficat sense ni adonar-se la pilota en la porteria pròpia, ajustada al pal. Era el gol de l'empat definitiu que feia justícia al que s'havia vist (1-1).

Gràcies a aquest valuós empat, la UE Valls abandona la cua del Grup V (Subgrup A) de la Tercera Divisió i ara és desè amb dos punts.

El proper diumenge 29 de novembre, la UE Valls rebrà al Municipal del Vilar el FC Vilafranca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: