Victòria de prestigi del CB Valls a la pista del Castelldefels (81-86)

El Brisasol Salou estrena la temporada amb una victòria a casa davant del Baloncesto Olivar (79-65)

El CB Valls ha dedicat la primera victòria a domicili de la temporada a la seva afició El CB Valls ha dedicat la primera victòria a domicili de la temporada a la seva afició CB VALLS
Diumenge, 15 Novembre 2020 20:47

El CB Valls Òptiques Teixidó ha aconseguit aquesta tarda la primera victòria a domicili de la 2a jornada de la Lliga EBA (81-86), a la pista del BB Castelldefels, una de les més complicades del grup.

Els vallencs han començat amb un molt bon quart que els ha obert el camí cap a la victòria (14-25). Al segon parcial, els jugadors d'Oriol Pozo han practicat un joc espectacular que també s'ha refelctit en el marcador (34-52), amb el que s'ha arribat al descans.

El Castelldefels s'ha despertat amb un bon tercer quart i ha retallat distàncies (55-66). Els locals han venut cara la derrota però el CB Valls no ha perdut la compostura i ha sapigut gestionar els darrers minuts i endur-se la victòria (81-86).

El CB Valls encapçala la classificació de la C-1 de la Lliga EBA, amb 2 victòries i cap derrota.

El CB Salou s'estrena amb victòria

Per la seva banda, el Brisasol Salou s'ha estrenat en aquesta temporada a la Lliga EBA (C-2) amb una victòria al Pavelló Municipal davant del Baloncesto Olivar.

Els jugadors locals han aprofitat molt bé les impresicions i pèrdues de pilota comeses per l'equip visitant i s'han plantat a la mitja part amb un marcador favorable (45-30).

La tònica ha estat semblant durant el tercer i quart parcial i el Brisasol Salou ha pogut consolidar la seva primera victòria (79-65).