Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pluja de gols roig-i-negre al Palau d'Esports

El Reus Deportiu goleja el Taradell per 10 a 2, amb un pòquer de gols d'Àlex Rodríguez

Àlex Rodríguez ha marcat quatre gols aquesta tarda, tres d'ells des del punt de penal Àlex Rodríguez ha marcat quatre gols aquesta tarda, tres d'ells des del punt de penal FRAME OK LIGA TV
Esports Josep Cartanyà
Diumenge, 15 Novembre 2020 18:03

Després de la darrera derrota davant del Lleida, el Reus Deportiu Miró volia oblidar-la amb una victòria còmode davant del CP Taradell. I així ha estat. El conjunt roig-i-negre ha endusat una golejada a l'equip osonenc (10-2) i segueix al pom de dalt de l'OK Lliga.

Doblet de Marín per obrir el marcador

El Reus Deportiu  no volia sorpreses. Els jugadors de Jordi Garcia han encarrilat el partit ben aviat amb dos gols de Rául Marín, que ha culminat dues bones accions de l'atac roig-i-negre, als minut 2 i 4 (2-0).

El tercer gol dels locals ha arribat, al minut 18, de la mà de Pablo Del Río, que ha rebut una assistència de Pablo Nájera i ha anotat el 3 a 0.

Un minut més tard, l'àrbitre sanciona amb targeta blava una acció del mateix Pablo Del Río. Dani Rodríguez ha llençat la falta directa pel Taradell, però la bola ha sortit desviada.

Àlex sentencia abans del descans

I a dos minuts per anar al descans, Raúl Marín és objecte d'un penal a l'àrea del Taradell. Marín ha deixat que fos Àlex Rodríguez qui llencés el penal i, aquest, amb un cop sec, ha transformat el quart gol, que deixava el partit pràcticament sentenciat (4-0).

A la represa, el guió del partit ha estat molt similar al del primer temps. Àlex Rodríguez ampliava, al minut 28, l'avantatge roig-i-negra amb un nou gol (5-0). Però un minut després, el seu germà Dani Rodríguez retallava distàncies per part del Taradell (5-1).

Quan semblava que el partit s'obriria una mica, Pablo Del Río ha estat l'encarregat de matar el partit amb el sisè gol local, al minut 30 (6-1).

Pluja de gols

Al minut 45, penal a favor del Reus Deportiu, que Àlex Rodríguez ha executat anotant el que seria el seu tercer gol del seu pòquer particular (7-1).

El Reus ha comès la desena falta d'equip, al minut 47. I Marçal Casadevall ho ha aprofitat per maquillar el marcador tot transformant la directa (7-2).

Els de Jordi Garcia encara marcarien tres gols més per arrodonir la festa. El primer, al minut 47, gràcies a un nou penal anotat per Àlex Rodríguez (8-2), el segon, uns segons més tard, de la mà de Pablo Nájera, que marcava el 9 a 2, i el tercer i definitiu l'anotaria Pablo Nájera, a vuit segons de finalitzar el partit (10-2). 

Una golejada que deixa el Reus Deportiu provisionalment tercer classificat a l'OK Lliga, amb 19 punts. En la pròxima jornada el Reus disputarà el diumenge 22 de novembre, a les 12h, al Palau Blaugrana, el primer "clàssic" de la temporada.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (10): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Romà Bancells, Pablo del Río, Raúl Marín, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Pablo Nájera, Alejandro Castro i Xavier Fernàndez.

CP Taradell (2): Albert Dalmau, Albert Benito, Pere Casulleras, Eduard Genís, Marçal Casadevall, Marc Soler, Jacint Molinera, Dani Rodríguez, Víctor Crespo i Miquel Gorchs.

Gols:

Primera part: 1-0, Raúl Martín (2'); 2-0, Raúl Marín (4'); 3-0, Pablo Del Río (18'); 4-0, Àlex Rodríguez (p) (23').

Segona part: 5-0, Àlex Rodríguez (28'); 5-1, Dani Rodríguez (29'); 6-1, Pablo Del Río (30'); 7-1, Àlex Rodríguez (p) (45'); 7-2, Marçal Casadevall (fd) (47'); 9-2, Àlex Rodríguez (p) (47'); 10-2, Pablo Nájera (49').

Faltes d'equip

Reus Deportiu : 11 / CP Taradell 9

Àrbitres: Xavier Buixeda Gallart i Joan Nicolàs Abellán.

Observacions: Partit de la 8a Jornada de l'OK Lliga 2020/21. Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: