Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La UE Valls suma el primer punt a Tercera

Els vallencs han empatat al camp del San Cristóbal en un partit sense gols (0-0)

Imatge del partit disputat aquest migdia entre el San Cristóbal i la UE Valls, al Municipal d'Anglada Imatge del partit disputat aquest migdia entre el San Cristóbal i la UE Valls, al Municipal d'Anglada UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 08 Novembre 2020 15:27

La UE Valls ha aconseguit aquest migdia el primer punt de la seva primera temporada a Tercera Divisió (0-0). Ho ha fet contra el San Cristóbal, al Municipal de Ca N’Anglada.

Els homes de Joan Pallarès viatjaven a Terrassa amb l'objectiu de trencar la dinàmica de derrotes en els tres partits de competició oficial i sumar els primers punts de la temporada.

Per aquest matx, el tècnic del Rourell no ha pogut comptar amb Xavi Fabra i Marcel Messeguer, els quals estan lesionats. Tampoc ha pogut jugar Arnau Miró, sancionat després de ser expulsat en el partit del passat cap de setmana contra l’Igualada.

Tot i les adversitats, la Unió Esportiva ha s'ha mostrat avui força intensitat i ha buscat la victòria durant tot el partit. Al mateix temps, la defensa vallenca ha sapigut gestionar millor que en partits anteriors les accions ofensives de l'equip rival. El partit ha finaltzat sense gols (0-0).

Gràcies a aquest empat a domicili, la UE Valls ha abandonat la cua del Grup 5 de 3a Divisió (Subgrup A) i se situa novè classificat amb un punt.

Per la seva banda, el CF Pobla de Mafumet no va poder disputar ahir el partit que l'havia d'enfrontar al Vilafranca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: