Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Patronat Municipal d'Esports de Valls inicia classes virtuals

La graella inicial compta amb una vintena de classes dirigides de zumba, TBC, servei salut, pilates, HIT, Full Body o Worck, entre d’altres

El Patronat d’Esports ofereix un nou servei esportiu per fer activitats des de casa a través de les sessions virtuals en directe El Patronat d’Esports ofereix un nou servei esportiu per fer activitats des de casa a través de les sessions virtuals en directe AJUNTAMENT DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 06 Novembre 2020 21:19

Amb motiu del tancament de les activitats del Centre Esportiu Municipal El Fornàs de Valls, en aplicació de les mesures per contenir la Covid-19 decretades per la Generalitat el passat 30 d’octubre, el Patronat Municipal d’Esports ha activat aquesta setmana el servei de classes virtuals en directe per fer esport des de casa. La graella inicial compta amb una vintena de classes dirigides pel personal tècnic del PME des del CEM El Fornàs amb activitats com zumba, TBC, servei salut, pilates, HIT, Full Body o Worck, entre d’altres.

Aquestes sessions que s’aniran renovant periòdicament són obertes a tothom. A més, també es pot accedir en qualsevol moment a les classes gravades visualitzant-les des del canal de Youtube del Patronat d’Esports. En aquest canal ja hi ha més de 140 sessions esportives, entre elles les que es van realitzar durant el confinament de la passada primavera i que van tenir una excel·lent acollida per part dels usuaris amb prop de 23.000 visualitzacions.

Tota la informació es pot consultar des de la web del Patronat d’Esports (www.pmevalls.cat) i les seves xarxes socials de Facebook o Instagram.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: