Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repartiment de punts entre Nàstic i Badalona al Nou Estadi

Les ocasions i la insistència grana no troben la recompensa del gol (0-0) 

Imatge del partit disputat entre Nàstic i Badalona al Nou Estadi Imatge del partit disputat entre Nàstic i Badalona al Nou Estadi CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Octubre 2020 21:39

El Nàstic debutava en la competició oficial 2020-2021 al Nou Estadi amb l’objectiu de sumar la primera victòria en lliga i confirmar les bones sensacions mostrades en pretemporada. Enfront, el CF Badalona de Manolo González venia a Tarragona després de l’estrena amb victòria de la setmana passada.

En els minuts inicials de joc s’han vist dos equips ben posicionats sobre el terreny de joc, batalladors i insistents en sortir des del darrera amb la pilota controlada i sense encert en les passades ofensives. Ha imperat la igualtat i la precipitació en els metres finals, provocant que cap dels dos porters haguessin d’intervenir. Les ocasions de perill del Nàstic han estat de R. Brugué, en un xut des de fora l’àrea que ha marxat alt, i Joan Oriol, amb una bona jugada per banda esquerra que el mateix cambrilenc ha finalitzat amb cama dreta fent estirar al porter Alex. Pels badalonins, una centrada des de banda dreta no ha estat ben rematada i Quintanilla ha pogut enviar a córner.

A la segona meitat, els de Toni Seligrat han marcat el tempo del partit, creant les jugades amb calma i buscant el forat en la defensa escapulada per finalitzar les accions. Gerard Oliva ha gaudit d’una gran ocasió en el minut 55, després d’amagar el xut fins en dues ocasions a l’interior de l’àrea, i el remat del de Riudecanyes ha acabat sortint desviat. El mateix Oliva i Ribelles, han aportat perill en centrades-xut en posició escorada, que no han trobat rematador. Les interrupcions han estat constants pels canvis i les faltes comeses, veient-se fins a deu cartolines grogues. Com en els darrers partits, en les acaballes del matx ha arribat una nova polèmica decisió arbitral quan s’ha anul·lat el gol de Marc Trilles. En jugada d’estratègia, el defensor s’ha plantat al segon pal venint des de la segona línia i ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa. Els grana no han baixat els braços i Joel Lasso, també en jugada d’estratègia, s’ha topat amb l’esquena d’un company quan la pilota anava dirigida entre els tres pals. El davanter de La Llacuna ha tingut dues ocasions més en els últims minuts; primer amb el cap, que no ha trobat porteria per poc; i després des de la frontal de l’àrea, trobant la intervenció del meta escapulat.

La insistència del Nàstic no ha tingut la recompensa merescuda i la propera oportunitat de sumar els 3 punts tornarà a ser al Nou Estadi. Diumenge vinent, dia 1 de novembre, a partir de les 12 hores, la UE Olot serà el següent rival.

Fitxa tècnica:

CF Badalona (0): Alex, Robert S, Robusté, Llerena, Josep Jaume, Goyo (Musa, 65’), Meléndez (Márquez, 84’), Núñez, Galindo (Jordi Cano, 72’), Roger (Aparicio, 84’), Chema Moreno.

Club Gimnàstic de Tarragona (0): Gonzi, Albarrán, Bonilla, J. Rueda, Ribelles, Fausto Tienza (Fullana, 63’), Gerard Oliva (Pedro, 76’), R. Brugué (Fran Carbia, 63’), Quintanilla (Trilles, 76’), Joan Oriol i Amang (J. Lasso, 63’).

Targetes
Alex, Núñez, Robert, Josep Jaume, Musa i Aparicio per part del CF Badalona; R. Brugué, Jesús Rueda, Quintanilla i Pedro pel Nàstic.

Àrbitre
Sergiu Claudiu Muresan Muresan (Col·legi valencià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 2 del grup III, Subgrup A, de la Segona Divisió B disputat al Nou Estadi de Tarragona a porta tancada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: