Derrota per la mínima de la UE Valls a Castelldefels

Els vallencs han competit molt bé durant tot el partit però no han pogut puntuar als Canyars (2-1)

Imatge del partit disputat aquest migdia entre la UE Castelldefels i la UE Valls, als Canyars Imatge del partit disputat aquest migdia entre la UE Castelldefels i la UE Valls, als Canyars TWITTER UE VALLS
Diumenge, 25 Octubre 2020 19:32

Derrota per la mínima de la UE Valls, aquest diumenge al migdia als Canyars, davant la UE Castelldefels (2-1). L’equip de Joan Pallarès ha competit molt bé però els primers punts a Tercera Divisió s'han fet resistir gràcies a la defensa ordenada dels locals i a la mala sort del quadre vallenc.

El Castelldefels s'avança

Els primers minuts de la primera part s'han caracteritzat per la intensitat d'ambdós equips, però el Castelldefels ha estat el primer que ha vist porteria. El jugador local Pablo Bilbao ha protagonitzat una internada per la banda dreta de l'àrea vallenca, ha fet la passada de la mort a Sergi Navarro, que sol i amb la porteria buida, ha inaugurat el marcador (1-0).

La UE Valls ha apretat després del gol fins que ha exercit el control del joc els darrers minuts del primer temps, però la defensa ordenada del Castelldefels ha impedit el gol de l'empat.

Els locals encarrilen la victòria

Només començar la segona part, al 47', el Castelldefels ha ampliat el seu avantatge, gràcies a un córner rematat amb el cap per Joel Coch, que ha batut Alejo (2-0).

Tot i així, el Valls no ha llençat la tovallola, al contrari, ha gaudit d'ocasions per marcar, com la rematada de Cesc Martínez, al 55', que s'ha perdut per ben poc per sobre del travesser.

Sergi Gómez marca el primer gol de la UE Valls a Tercera

I al 60', ha arribat el primer gol a Tercera Divisió de la història de la UE Valls. Ha estat una jugada de Miranda que ha entrat fins a la cuina, ha fet una passada a Sergi Gómez, que ha batut al porter Romero (2-1).

A partir d'aquí, el partit ha tingut diverses alternatives, però finalment, ha estat el Vals qui ha acabat fent patir als locals fins al temps de descompte.

Però el marcador no s'ha mogut i la UE Valls ha acabat perdent en el seu primer desplaçament de la temporada. En la tercera jornada, la UE Valls rebrà l'Igualada al Municipal del Vilar, en un partit que es disputarà l'1 de novembre, a les 16:30h.